Nordre Aker Budstikke

Bekrefter at bygget er solgt

Bygget i Kjelsåsveien 160. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

- Tiden var kommet for at andre skulle overta, sier Otto Backe om Kjelsåsveien 160.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.05.2019 kl 09:17

KJELSÅS: Otto Backe, bak selskapet Kjelsåsveien 160 ANS som har stått som eier av bygget, forteller til Nordre Aker Budstikke at Kjelsåsveien 160 nå er solgt. Adressen omfatter bygningen på bildet, med sidebygning, der det tidligere postkontoret blant annet holdt til.

– Eiendommen har vært i familiens eie siden 50-tallet. Ting forandrer seg. Nå var tiden kommet for at andre skulle overta, sier Backe til lokalavisa.

Ny eier overtar med leiekontrakter – blant annet holder Stadion Fysikalske Institutt AS til i bygget.

– Det er selskapet Attivo AS som har kjøpt eiendommen. Eiendommen er per i dag regulert til både bolig og næring, ifølge Backe.

Overdragelsen skjedde i månedsskiftet januar/februar. Backe ønsker ikke ytterligere å kommentere detaljer rundt salget, men forteller at han er fornøyd med «handelen».

Kjøper

Attivo AS, kjøperen av eiendommen, svarer følgende til lokalavisa, om bygget og eiendommen:

– Vår tanke er å drifte bygget videre på samme måte som tidligere eier, samtidig som vi undersøker nærmere mulighetene for å utvikle og fornye det. Vi har stor tro på beliggenheten og mener at eiendommen har et stort uutnyttet potensiale. Vi mener at eiendommen også i fremtiden bør inneholde en del næring og i den forbindelse jobber vi med alle våre leietakere for å se på mulighetene vi sammen har til å utvikle potensiale rundt dette, ifølge Espen Strand i selskapet, som ikke ønsker å kommentere hva selskapet betalte for eiendommen.

Om Attivo står det blant annet følgende på selskapets hjemmeside: Attivo AS er et selskap som tilbyr investeringer for profesjonelle investorer innen utviklingseiendom. Selskapet har en sterk kompetanse på utvikling og drift av bolig og næringseiendom. Selskapet har en operativ ledelse med kompetanse som følger prosjektene tett gjennom hele utviklingsprosessen. Siden starten for over 20 år siden har selskapet utviklet nærmere 800 boliger og 205.000 m² næringsarealer.

Meld deg på nyhetsbrev

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...