Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bikker én milliard på seks måneder!

God grunn til å smile, sentereier Olav Thon og senterdirektør Unni Merethe Aasgaard - her avbildet i forbindelse med Storo Storsenters 30-års jubileum. Foto: Oda Hveem

Storo Storsenter størst i Oslo, og fortsatt foran konkurrenten i vest.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2016 kl 16:33

STORO: Halvårstallene utarbeidet av Kvarud Analyse for første halvår 2016 er klare. Storo Storsenter holder forspranget til konkurrenten i vest, CC Vest, Alna og Oslo City.

Storo størst i hovedstaden. Foto: STORO STORSENTER/KVARUD ANALYSE

LES OGSÅ: Nordre Aker, Vestre Aker og Ullern - her er kvadratmeteren dyrest!

En millard

Og omsetningen øker fra i fjor. 1.033 millioner kroner i brutto omsetning for første halvår 2016, sammenlignet med 993 millioner kroner første halvår 2015.

– Jeg har sjekket litt - i 2015 nådde vi den første milliarden i uke 27, i 2014 nådde vi den første milliarden i uke 28 og i 2013 nådde vi den første milliarden i uke 29. Nå altså per uke 26, sier senterdirektør Unni Merethe Aasgaard til Nordre Aker Budstikke.

Storo Storsenter - størst i Oslo på omsetning. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Stolt

– Dette er veldig gøy og jeg er veldig stolt over at vi klarer det igjen fordi det er på sammenlignbare butikker og areal, sier Aasgaard videre.

Og legger til.

– Det blir en skikkelig feiring på butikksjefmøtet i august.

LES OGSÅ:
Willy skulle bare på ferie til Grefsen, så var katten borte!

Norges største kinosenter

Senterdirektør Unni Merethe Aasgaard foran nærmeste nabotomta til Storo Storsenter, som skal bli til Norges største kinosenter. Foto: STORO STORSENTER

Det skjer mye rundt Storo Storsenter også - ikke minst er arbeidene med å etablere blant annet Norges største kinosenter i full gang.

Storo Storsenters nærmeste naboer - til venstre foran i bildet eksisterende mursteinsbygg med blant annet Sats/Elixia og Klinikk for Alle. Storo Storsenter øverst til høyre i bildet. Foto: HILLE MELBYE ARKITEKTER AS

– SF Kino og IMAX har ingått ett strategiskt partnerskap med planer om å realisere det som vil bli Norges største kinosenter. Senteret planlegges åpnet i løpet av 2017, får 11 saler, nærmere 2000 seter og skal bygges på Storo. Norges første digitale IMAX-sal blir kinosenterets storsal med Nordens største kinobilde - les mer her.

Det er Olav Thon, som også eier Storo Storsenter, som står bak utbyggingen på nabotomten. Veidekke Entreprenør skal bygge storprosjektet. Det er også blant annet i tillegg planlagt hotell og barnehage i samme prosjekt.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...