Nordre Aker Budstikke

Bil krasjet i tre

Politiet opplyser at det skal ha vært tre personer i bilen. Disse blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Foto: Kristin Tufte Haga

Det skal ha vært en trafikkulykke nedenfor Grefsenkollen, tirsdag ettermiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.08.2021 kl 09:27

GREFSEN: Politiet melder om en trafikkulykke i Grefsenkolleveien tirsdag ettermiddag.

– Nødetatene er på vei i forbindelse med trafikkulykke. En bil skal ha kjørt inn i et tre. Uvisst skadeomfang pr. nå, skriver de på Twitter. Ulykken har skjedd i en sving mellom Grefsenkollen og avkjørselen til Trollvann.

Ulykken har skjedd like nedenfor Grefsenkollen. Foto: Kristin Tufte Haga

Operasjonsleder i Oslo politidistrikt forteller Nordre Aker Budstikke at det er snakk om en personbil med tre personer. Ingen skal være fastklemt. Operasjonslederen kan ikke si mer på nåværende tidspunkt, da politiet ikke er kommet frem til ulykkesstedet.

Få minutter senere, klokken 16.31, twitrer politiet at de er fremme på stedet.


– Skal ha vært tre personer i bilen. Disse blir undersøkt av helsepersonell på stedet. Store materielle skader på bilen og obre (Brann- og redningsetaten, journ.anm) jobber med å sikre denne.

Klokka 16.54 oppdaterer politiet:

– To personer kjøres legevakta for en sjekk og fører kjøres sykehus. Bilen har blitt trukket opp av grøfta. Vi er fortsatt på stedet.

Like før klokken 18.00 melder politiet videre:

– Bilen er tauet bort, åstedet er ryddet og vi har forlatt stedet. Vi oppretter sak på forholdet.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...