Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Biler under vann og vei stengt etter vannlekkasje

En vannlekkasje i Lille Frøens vei i natt har skapt store ødeleggelser og veien er stengt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.09.2016 kl 08:42

BLINDERN/FRØEN: En politipatrulje kom over en kraftig vannlekkasje fra bakken i Lille Frøens vei 3 klokken 01.40 natt til onsdag.

– Flere biler i fare for å havne under vann, skrev politiet på Twitter i natt.

Vannet rant ned mot Slemdalsveien, og man brannvesenet jobbet med å stenge vannet, var bilberger på vei for å redde bilene.

– Den ene bilen er nesten under vann. Det er snakk om kaldt vann, og brannvesenet jobber med å finne lekkasjen, sa operasjonsleder Tor Jøkling til VG.

Årsaken til lekkasjen var et sprukket vannrør, og vannet stanset først da Vann- og avløpsetaten fikk stengt av riktig kran.

Stengt vei

En time etter første melding meldte politiet at Villaveien og Apalveien mot Slemdalsveien var delvis sperret av store mengder grus. Kvart over tre ble veiene fysisk sperret av på grunn av at asfalten delvis var blitt skylt vekk av vannmengdene.

Ifølge Aftenposten skal ingen bygninger skal ha fått vann i kjelleren eller på annen måte blitt skadet.

I morgentimene melder politiet at vannet er under kontroll, men at Lille Frøens vei er så herjet at den blir stengt for trafikk inntil skadene er utbedret. De øvrige veiene er åpne for trafikk, skriver avisen.

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...