Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Birgitte har store planer

SATSER: Birgitte tar en dobbel, og utvider med nabolokalet i Grefsenveien. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Hun gjør oss penere og freshere. Nå vil hun få plass til mange flere.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 06.04.2015 kl 17:52

GREFSEN: Birgitte Vistung driver Grefsen Hudpleie. Det har hun gjort i noen år nå. Nå klinker hun til, og har nylig signet leiekontrakt på nabolokalet.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

Litt grugleding

- Jeg gleder meg veldig til å få utvidet. Men litt grugleding er det jo, det blir jo en stor forandring og en stor satsing for meg. Mer enn dobbelt så stort lokale og i tillegg flere som skal jobbe her, sier Birgitte.

I dag er det Birgitte selv, og med en ansatt, Iselin Myhre, som gjør det de kan for å gjøre oss penere og freshere.

- Det det går mest i her er vippe extension (journ. anm. forlengelse av øyevippene). Ellers er det ganske likt fordelt på hudpleie, fotpleie, og shellac (journ. anm. neglebehandling).

Les også: Krever sykkeltrasé i Grefsenveien

Føflekksjekk

I tillegg kommer innemellom en lege til Grefsen Hudpleie, og som sjekker føflekker for de som føler at det trengs. Det har vært en populær initiativ av Birgitte: Han har fjernet 8000 føflekker. Dette skal du se etter

Når Birgitte får de nye lokalene i orden og på stell, så ønsker hun også å tilby flere tjenester fra den populære hudpleiedriften.

Les også: Vi er aldri på Grønland. Vi trenger ikke dra dit.

Fast lege

- Nå jakter jeg på en lege som ønsker å samarbeide med meg her, og som har autorisasjon til å utføre behandlinger som jeg som hudpleier ikke har. Får vi det på plass, så blir det et kraftig utvidet velværetilbud i Grefsen Hudpleie, sier Birgitte.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

Kaffesjappe

Så har hun et ønske til.

- Jeg håper virkelig på at noen tar initativ og åpner en kaffesjappe i mitt da gamle lokale. Grefsen Bakeri er jo i de lokalene jeg overtar, og da er jo kaffekundene allerede der, oppfordrer Birgitte.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...