Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bislett blir Lyns hjemmebane

Lyn på flyttefot.

PÅ BISLETT: Sist gang Lyn var på Bislett møtte de Vålerenga i 3. runde av NM-cupen. Nå skal alle Lyns hjemmekamper spilles på stadionet. Foto: BillyBonkers

Lyns hjemmekamper blir denne sesongen spilt på Bislett.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.02.2014 kl 18:53

OSLO: Mandag denne uken signerte og sendte Lyn av gårde kontraktsforslaget de har fått fra Oslo kommune.

Dermed gjenstår det bare formaliteter før 2. divisjonsklubben offisielt har byttet hjemmebane fra kunstgress på Frogner Arena, til naturgress på Bislett Stadion.

Spillerne ville ha ny bane

Lyn slet mye med skader i fjorsesongen, noe de tror skyldes kunstgressdekket på Frogner.

- Det har først og fremst vært spillerne som har aksjonert for en ny hjemmebane, etter en sesong i fjor hvor vi var svært preget av skader. Frogner har vært hjemmebanen vår i tre år, men da vi kom opp til 2. divisjon i fjor merket vi for fullt at underlaget ikke holdt mål, og at vi i tillegg ikke hadde optimale arbeidsforhold der, sier Magnus Wattne, som har ansvaret for Lyns hjemmekamper.

Lyn har også signert en ny spiller.

Steven Cadoso kan både spille spiss og midtstopper.

Klubben jakter forøvrig fortsatt på en spiss, og har flere navn på blokka.

Spillende assistenttrener Jonas Rygg er enig i avgjørelsen om å bytte hjemmebane.

- Det er mindre belastning å spille på gress enn på dårlig kunstgress, og vi har spilt på fryktelig dårlig kunstgress, sier han.

Huser 15.000

Bislett kan huse over 15.000 publikummere.

Les mer om fotballen i Oslo på vår 2. divisjonsside.

- Vi har ligget stabilt på mellom 1100 og 1300 publikummere på hjemmekampene de siste tre årene, og regner med at vi kommer til å ligge på cirka det samme den kommende sesongen, sier Wattne.

Lyn ser fremover mot de øvre divisjonene når de nå knytter seg til Bislett Stadion.

- Det er et helt riktig steg for Lyn å ta. Det er ingen annen stadion enn Frogner og Bislett som kan huse våre supportere, ved unntak av Ullevaal, og det blir for stort og dyrt. Tar vi enda et steg oppover i divisjonene kunne vi ikke ha spilt på Frogner, og måtte ha byttet hjemmebane uansett, sier assistenttrener Rygg.

På Frogner hadde Lyn nærmest sagt null i baneleie, mens på Bislett kommer de til å måtte betale husleie til Oslo kommune.

- Men på Bislett kommer vi til å ha rettigheter til kiosksalget, noe vi ikke hadde på Frogner. Vi tror derfor at kiosk-inntektene kommer til å utjevne baneleien, sier Wattne.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...