Nordre Aker Budstikke

Sprik mellom bydelene:

Nordre Aker: 0 – Bjerke: 21

På Grefsenkollen kan man mot vest se utover deler Nordre Aker (øverst) og mot øst ser man deler av bydel Bjerke (nederst). De to nabobydelene ligger i hver sin ende av oversikten over antall smittetilfeller det siste døgnet og over smittetrykket de siste to ukene. Foto: Karl Andreas Kjelstrup (Arkivfoto)

Dette er ytterpunktene i smittetallene i Oslos bydeler det siste døgnet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.04.2021 kl 11:32

OSLO / NORDRE AKER: Totalt er det påvist 134 positive koronatester i Oslo det siste døgnet. Det er 13 færre enn dagen før, men 83 flere enn søndag, og ni færre enn samme dag i forrige uke.

Antall registrerte smittetilfeller i Oslo per dag de siste to ukene. (Kilde: Oslo kommune)

134 er likevel 14 over snittet den sist uka, og én lavere enn snittet de siste to ukene.

De positive prøvene det siste døgnet fordeler seg ujevnt i bydelene. Mens vår nabobydel i øst, Bjerke har flest nye tilfeller med 21, er Nordre Aker den eneste bydelen uten et eneste nytt registrert covid-19-tilfelle det siste døgnet. I bydel Grünerløkka er det registrert 20 tilfeller, og bydel Frogner har 16 nye tilfeller det siste døgnet, omtrent det samme antallet bydelen har hatt de tre siste døgnene.

Bydelen med det høyeste smittetrykket nå, Stovner med 507,3 smittede per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene, har registrert bare to nye tilfeller siste døgn. I


Bydel Nordre Aker har fortsatt det desidert laveste smittetrykket, med 92,1 per 100.000 innbyggere de siste 14 dagene. Dette er den eneste bydelen som ligger under 100. Nærmest er Ullern med 112,8.

Antall registrerte smittetilfeller i Nordre Aker per dag de siste to ukene. (Kilde: Oslo kommune)

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...