Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ble du stoppet i dag?

Helårssyklisten Per Spilling og Ingrid Larsen fra Statens Vegvesen. Per Spilling synes etter sigende dette var en «artig» aksjon fra Statens Vegvesen Foto: STATENS VEGVESEN

Ros og ris torsdag morgen, men ikke minst 1000 marsipangriser.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.12.2016 kl 10:56

OSLO: – Vegvesenet i Oslo har tenkt å gjennomføre en liten julemarkering og takke de som er ute og sykler om vinteren, med noe utdeling av juleknask på utvalgte steder i Oslo, skrev Vegvesenet i pressemelding onsdag.

– Vi vil være på tre steder i Oslo fra 07.00 - 09.00 torsdag 15. desember, ved Tåsen, Tjuvholmen og Munkedamsveien.

Espen Sletten fra Statens Vegvesen som står ved Tåsen. Foto: STATENS VEGVESEN

Takke

Formålet er å takke de som er ute og sykler, selv om det er kaldt og vinter.

– Så skal vi også snakke litt om vinterdrift på sykkel, økt sykkeltrafikk og hva vi tenker om vår satsing på myke trafikanter, videre fra pressemeldingen.

Avdelingsdirektør for Vegavdeling i Oslo, Ing Cristine Ericson (til høyre på bildet) stilte opp i kulda og delte ut julehilsene, her sammen med Ingrid Larsen fra Statens Vegvesen. Foto: STATENS VEGVESEN

Rekordhøy

I tillegg feire en rekordhøy økning i antall syklister fra 2015 til 2016 med 12% langs de store innfartsårene i Oslo - her kan du lese hele saken fra onsdag.

Torsdag morgen var de på plass - med 1000 julemarsipangriser.

Espen Sletten i samtale med en syklist ved Tåsen. Foto: STATENS VEGVESEN

Ris og ros

– Vi har delt ut 1000 marsipangriser i løpet av 1,5 time på Tjuvholmen, Tåsen og i Dronning Eufemias gate, til mange fornøyde syklister og fotgjengere. Vi traff på mange helårssyklister i dag og fikk både «ros og ris» for sykkelvegløsningene våre, forteller Dagmar Høyer til Nordre Aker Budstikke.

I tillegg.

– Mange var godt fornøyd med den høye vedlikeholdsstandarden  på sykkelvegene våre, mens like mange syns det var for mye salt som brukes, og som ikke er bra for syklene. Noen fotgjengere kom også med et ønske om en fotgjengerovergang over selve sykkelvegen ved Tjuvholmen.

Espen Sletten foran telleren ved Tåsen - sykkeltellerene som gir viktig informasjon for planleggingen av sykkelvegnettet. Foto: STATENS VEGVESEN


 
– Vi tar med oss alle innspill som vi fikk og vi ønsker våre fotgjengere og syklister en riktig god jul, avslutter Høyer.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!
 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...