Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ble med nesten for Kjelsås

Kjelsås dro til Brumunddal for første seriekamp. Foto: VIGGO S. ANTHONSEN

Første seriekamp borte mot Brumunddal for Kjelsås. – Dette var lite gjenkjennbart, sier trener Eivind Kampen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2017 kl 21:26

BRUMUNDDAL: Kjelsåsgutta dro til Brumunddal, 2. påskedag, for å spille første seriekamp.

Begge lag hadde sine sjanser, men det var til slutt vertene som stakk av med tre poeng, etter å ha satt ballen i mål i andre omgang.

Kjelsåstrener Eivind Kampen. Foto: KJELSÅS FOTBALL

Dårlig prestasjon

Trener Eivind Kampen er naturlig nok ikke fornøyd med å tape kampen.

– Etter en veldig god vinter, kom det en dårlig prestasjon i dag. Dette var lite gjenkjennbart fra oppkjøringen til sesongstart. Vi var ubesluttsomme, og får aldri kampen inn i noen god rytme. Det blir hakkete og slurvete, oppsummerer treneren.

– Det var nok noen høye skuldre der ute også.

– Men når det er sagt, vi hadde minst like mange sjanser som Brumunddal i dag, og like gode sjanser. Men likevel langt unna det jeg forventer at vi skal prestere.

Legger han til.

LES OGSÅ: Stanget inn tre poeng i Trysil

Snart ny kamp

Men bare å brette opp fotballskjortearmene, for til helgen, lørdag, venter Finnsnes. Hjemme på Grefsen Stadion, Finnsnes som i dag tapte 0-1 mot Grorud.

– Egentlig bra at det kommer en ny match så tidlig nå, så gutta nesten bare skal få på seg drakta igjen og få vise hva de egentlig er gode for. Nå skal vi forsterke hvordan vi ønsker å se ut på banen. Det som er bra har ikke blitt borte på en match! Så håper vi selvsagt at flest mulig kommer og støtter oss hjemme på lørdag, oppfordrer trener Eivind Kampen.

LES OGSÅ: Kjelsås finpusser vårformen

Utskiftninger

Treneren ble også intervjuet av klubben, på egne hjemmesider, før seriestart. Hvor han blant annet fortalte at han synes laget har fått forberedt seg godt i løpet av vinteren.

I tillegg har det blitt en del utskiftninger.

– Mange av de eldre gutta takket av etter fjoråret. Rutinerte gutter med mye ansvar er borte. Men de unge har respondert godt, sier Kampen i intervjuet.

– Miljø, kultur, og kollektivt har vi best sjanse til å være av de beste. Kravet til å være den som bidrar i gruppa har vi jobbet mye med. Vi trenger også enere, og det har kanskje vært utfordringen i gruppa. Men miksen nå, også med flere yngre, som kan trene enda hardere, og pushe hverandre med en felles ambisjon, der er nok gruppa nå den beste som har vært i min tid som trener, sier han videre - her kan du se og høre hele
intervjuet.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...