Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Ble sjekket ut av Godset i fjor - skrev nylig under for Lyn

Markus Cham (26) er vestkantklubbens nye nummer ni.

Markus Cham har skrevet under for Lyn. Foto: Foto: Andreas Lindbæk

Markus Cham (26) er vestkantklubbens nye nummer ni.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.05.2014 kl 14:06

KRINGSJÅ: DittOslo møtte den ambisiøse angriperen på tampen av forrige sesong. Da hadde den daværende Frigg-spilleren nettopp rykket ned til 3.divisjon med lagkameratene, og gikk en uklar fotballfremtid i møte.

Viste seg frem for Strømsgodset 

Derimot imponerte kraftspissen på treningsfeltet foran øynene på én av Godsets nøkkelspillere, som gjorde at seriemesteren ville sjekke ham nærmere ut i Drammen.

Noen kontrakt ble det ikke, men nå fryder Cham seg over å ha skrevet under for Lyn.

- Lyn er en klubb med lang historie, har utviklet gode spillere og er dyktig til å opprettholde og ivareta et godt miljø innad i klubben for spillerne. Vi har et prosjekt på gang som virker spennende, sier Cham til dittOslo.no.

SE VIDEOCham rykket ned til 3. divisjon - kan bli mesterligaspiller

SE VIDEO: Frigg og Cham til topps i Spania

Den høyreiste 26-åringen har kontrakt med Lyn ut sesongen, og har fått tildelt drakt nummer ni.

- Det føles bra, formen er der. Nå trenger jeg bare å få løpt litt med ball i beina og debuterer når jeg er klar, forteller Cham - som har vært skadeforfulgt så langt i år.

Motiveres av Bastionen

Angriperen har imidlertid fulgt laget tett i sesonginnledningen, og gleder seg voldsomt til å vise seg frem for klubbens tilhengere.

- Det har vært litt opp og ned denne sesongen, men det er viktig vi har Bastionen til stede ved alle kamper. I årets første seriekamp mot Fyllingsdalen satt jeg på tribunen, med brukket fot, og fikk frysninger av trøkket fra supporterne.

- Om man greier å samle opp mot det antallet, som var da, skal jeg love deg at det gir oss spillerne et stort løft, sier Cham.

Har trent med utenlandske klubber

Den gamle KFUM-spissen har tidligere vist seg frem for toppklubber i Belgia, Portugal og Kypros, men nå er målet å skyte Lyn oppover på tabellen.

- Hva jeg gjør positivt eller negativt får andre bedømme,  men jeg er tiltenkt en spissrolle. De store tingene vil falle på plass så lenge man jobber hardt, mens de små tingene, både på og utenfor treningsfeltet, er det jeg fokuserer på, sier Cham.  

SE OGSÅ: Liverpool sjekker ut talentfull supporter fra Oslo

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...