Nordre Aker Budstikke

Bli kongen på haugen for 32 millioner

John Colletts allé 98 ligger høyt i den populære veien på Berg. Foto: DNB Eiendom Ullevål

Den dyreste eneboligen til salgs akkurat nå i Nordre Aker, befinner seg på en svært populær adresse.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.01.2019 kl 16:27

BERG: Ved foten av Bergskogen ligger John Colletts allé 98, som nå er lagt ut til salgs for 32 millioner kroner. Den er bydelens dyreste enebolig til salgs på Finn.no akkurat nå.

Og du har bare tre andre alternativer på nettstedet om du ønsker noe dyrere i Oslo. De ligger i Homansbyen og på Vindern, og er priset til hhv. 37, 38,5 og 55 millioner kroner.

Nylig omtalte vi også at en «utviklingseiendom» i Grefsenåsen nå er til salgs for 30 millioner kroner.

Fra 1928

Boligen er på 364/328 kvadratmeter med tilsammen fem soverom, og har dobbeltgarasje og en hybel som kan leies ut. Eiendommen er 1,3 mål stor, og ligger et steinkast fra Berg skole og Bergskogen.

«Tomten på over 1,3 mål er inngjerdet og pent opparbeidet, blant annet er det en stor, nydelig hage til frilek,» står det i prospektet. Boligen, som er bygget i 1928, er pusset opp i nyere tid.


– Dette er en helt unik eiendom, og en av de flotteste i området. Her får du være kongen på haugen, med et veldig fint utsyn, sier Ina Sartz og Peter Rønning i DNB Eiendom Ullevål.

Sartz forteller at eiendommen har fått mye oppmerksomhet etter at den ble lagt ut. John Colletts allé er en populær adresse, ifølge megleren, og det er ikke ofte boliger som dette er på markedet.

Boligen har en hage/tomt på 1,3 mål. Foto: DNB Eiendom Ullevål

Nabo til 75 millioner

I fjor vår var riktignok naboen i John Colletts allé 94 til salgs sammen med tilhørende tomt for mulig utvikling – regulert til «hovedformål bebyggelse og anlegg» – for 75 millioner kroner, der den ubebygde tomta var prissatt til 50 millioner.

Eiendommene ble ikke solgt, men senere på sommeren ble bare huset og hagen, 1,7 mål av tomta, relansert for 26 millioner.


Dette er ikke sammenliknbart med John Colletts allé 98, mener Sartz.

– Her får du en stor tomt, med plenen på baksiden av huset. Hensyn til naturmangfold og eksisterende regulering gjør at det ikke er naturlig å gjøre noen større endringer. Dette er mest sannsynlig en eiendom for en barnefamilie som ønsker god plass og luft, sier megleren, og legger til at standarden på denne boligen er høyere enn hva som var tilfellet i nummer 94.

LES OGSÅ: Byantikvaren vil ha disse Ullevål-eiendommene på Gul liste

Lokale kjøpere?

Samtidig er prisklassen slik at kjøpersegmentet er relativt snevert.

– Det er viktig å treffe riktig kjøper som ser kvalitetene i eiendommen. Vårt kontor har en sterk posisjon i dette markedet som er vårt lokalområde, sier hun, og ser ikke bort fra at kjøperen allerede bor i nabolaget. Beboere både fra Ullevål Hageby og Tåsen Hageby, som ønsker større plass, har tatt kontakt.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...