Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bli med på en romantisk kveld på Kringsjå

Fra filmplakaten til Woody Allens «Midnight in Paris».

Flere tusen meldte interesse da Studentsamskipnaden og Cinema Neuf inviterte til gratis utekino i fjor. Nå gjentar de suksessen, og naboer som ikke er studenter er selvfølgelig også invitert.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.09.2016 kl 12:38

KRINGSJÅ: Mellom studentblokkene på Kringsjå rigges det til utendørsvisning av Woody Allen-filmen «Midnight in Paris».

Det er Studentsamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO) som inviterer i samarbeid med Cinema Neuf til gratis friluftskino på plenen på Kringsjå lørdag 3. september.

– Ta med piknikkurv, noe å sitte på og inviter nye studievenner med for å oppleve magisk stemming i høstmørket på Kringsjå, da vi viser den romantiske komedien «Midnight in Paris». Filmen har engelsk tale og norske undertekster, skriver SiO på arrangementets Facebook-oppføring.

3000 i fjor

Da SiO inviterte til friluftskino og visning av filmen «The Grand Budapest Hotel» i september i fjor, varslet over 3000 mennesker at de ville delta, via Facebook.

Og selv om ikke alle disse faktisk møtte opp, kom likevel mellom 450 og 500 personer til arrangemnetet, ifølge SiO selv.

Så langt har nesten 1000 mennesker huket av for at de er interesserte, eller skal komme, til årets friluftskino. Kapasiteten på plenen på Kringsjå er i alle fall god, området er åpent og inngangen er gratis.

SiO sier de håper at 500-1000 deltakere vil se årets film, og understreker at alle selvfølgelig er velkomne. Også dem som ikke har vært studenter, eller har studenttiden sin som et noe vagere minne.

Om filmen

Woody Allen har regissert filmen som følger manusforfatteren Gil Pender og hans forlovede til Paris. Gil ønsker seg tilbake til en annen tid, og plutselig befinner han seg på eventyrlig reise tilbake til 1920-tallets Paris.

«Midnight in Paris» er, foruten å være en drømmende komedie om tidsreiser, også en vakker kjærlighetserklæring til Frankrikes hovedstad.

Så da er det bare å krysse fingrene for oppholdsvær! Det ser svært lyst ut, ifølge Yr.no.

Her kan du se bilder fra arrangementet i september i fjor:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...