Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bli med på jentenes bandleir midt i Oslo.

AKKS og Musikk og Ungdom inviterer til LOUD! i høstferien

Signe Eide, her sammen med amerikanske Lissie som hun har delt scene med flere ganger, stortrivdes på bandleir for jenter. Foto: FOTO: ARKIV

Er du jente mellom 11 og 17 år og drømmer om å spille i band? Da kan du glede deg til høstferien!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

GRÜNERLØKKA: LOUD ble første gang arrangert som sommerleir på Lista i 2013. Interessen var formidabel og de 30 plassene ble raskt fylt opp.

- I sommer doblet vi til 60, og de plassene ble også fylt opp, forteller Sofie Søndvik Sæther, prosjektleder for LOUD.

Ikke guttegreie!

- Det var masse oslojenter som kjørte buss i åtte timer for å være med på leir i sommer, derfor arrangerer vi denne høstferieleiren hos oss i Brenneriveien, så enda flere oslojenter kan få spille i band, sier Sofie Søndvik Sæther.

- Vi vet det er mange talentfulle jenter rundt om i byen som skriver og spiller, eller ønsker å starte å spille. Dette er en arena der de kan møtes, både jenter som er helt ferske og jenter som har spilt litt. Band er ikke er en guttegreie!

 

HER FÅR DU URBANE TURTIPS

Stor utvikling

Prosjektlederen forteller at det skjedde store ting på leiren i sommer.

- Det var så gøy å se jentene utvikle seg til selvsikre musikere i løpet av en liten uke, sier Søndvik Sæther.

Gjennom høstferieuka får deltakerne prøve seg på ulike instrumenter, før de blir delt inn i band som skriver låter, øver og opptrer sammen. Og innimellom skal det bli tid til både å lage band-T-skjorter, ta bandbilder, se gjestekonserter og få mange nye venner.

Veteran Signe Eide

Oslojenta Signe Eide (17), som allerede har etablert seg som artist og spilt på mange scener, deltok på sommerleirene både i 2013 og 2014, og anbefaler bandleir for jenter på det varmeste.

- Jeg har så mange fine minner om små og store jenter som lærte masse musikk, storkoste seg, ble gode og selvsikre og hadde det veldig gøy. Bandleir for jenter er fantastisk, sier Signe, som sikkert stikker innom hvis hun har tid.

 

MUNTERT PÅ EDDERKOPPEN: Møt damene med mot i Brøsta

Åpen for alle

Dagleiren koster 800 kroner, og er gratis for familier med dårlig økonomi. Deltakere trenger ingen forkunnskap, og kan låne instrumenter og utstyr gratis.

Sted: Brenneriveien 9

Tidspunkt: 28. september - 4. oktober

Påmelding: http://www.akks.no/events/hostloudloud/

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...