Nordre Aker Budstikke
Annonse: Bydel Nordre Aker

Bli med på Rom for Dans KLUBB!

Gjennom Rom for dans inviterer dansekunstnerne Tora Brekke og Amie Mbye ungdom til danseworkshops på Trikkehallen hver tirsdag kl. 17.30-20.00 fram til høstferien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Første gang er tirsdag 24. august- og det er lov å komme på en prøvetime før du bestemmer deg for å delta.

Prosjektet gir ungdom mulighet til selv å skape dans. Vi lover et sosialt og morsomt konsept med utrolig dyktige instruktører. I løpet av hver workshop blir det selvsagt pauser og vi stiller med litt forfriskninger. Det hele er gratis og er støttet av sparebankstiftelsen. Passer for alle fra 7. trinn og oppover.

Påmelding: trikkehallen@trikkehallen.no

Dansekunstnere:

Amie Mbye

Amie er utdannet dansekunstner ved Høyskolen for dansekunst og har jobbet med ulike koreografer både i Norge og utlandet. I 2020 koreograferte Amie åpningsnummeret for P3 GULL for artisten MUSTII og i 2021 var hun ambassadør for Dansens Dager.

Tora Brekke

Tora er utdannet dansekunstner ved Høyskolen for dansekunst og har laget forestillingen Sammen Alene. Hun har jobbet som skapende utøver i forestillingene HABITAT og Mellomtiden som skal ut på turne i Den kulturelle skolesekken i Oslo.

Les mer om kurstilbudet her.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...