Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Blir bedre å rulle her

Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det jobbes med veien, så kanskje blir det bedre å rulle både med sykkel og ski her.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.10.2016 kl 15:51

MARIDALEN: Onsdag var det stor aksjon i regi av Sørbråten IL og Politiet, i forbindelse med å sette fokus på mest mulig trygg ferdsel langs Maridalsveien.

I tillegg til at Sørbråten IL forteller at de ønsker en utvidet Maridalsvei, i stedet for separate gang- og sykkeltraseer. Her kan du lese hele saken fra i går.

Tetter

Samtidig denne uka har Bymiljøetaten jobbet med å tette hull og sprekker i asfalten. Sikkert til stor glede for de som ruller i dalen, utover bilistene.

– Arbeidene som pågår nå i Maridalen er tetting av sprekker i Gamle Maridalsvei og Maridalsveien, frem til Brekkekrysset. Arbeidene ferdigstilles denne uken, forteller kommunikasjonsdirektør i Bymiljøetaten, Alise Davidsen.

Hun legger til at det også er snakk om deler av veien, også for Gamle Maridalsvei.

Nordre Aker Budstikke har tidligere hatt sak ute om maridalenbeboer og rulleskiløper, Jon Horgdal, som fortalte om mye hull og dårlig asfalt i dalen, blant annet på Gamle Maridalsvei.

Farlige situasjoner

– Urolig asfalt og dårlig sikt lager farlige situasjoner flere steder. For eksempel i krysset Maridalsveien og Gamle Maridalvei ved Hammeren. Når en blander tre-fire veier, bakker, sikt med vegetasjon, syklister, rulleskiløpere, skøytegåere, biler, busser, hester og rullestolpiggere, med asfaltsprekker, hull og svinger – ja, da blir det fort krøll og farlig, sa blant annet Horgdal.

Tunge prioriteringer

Kommunen ved Bymiljøetaten fulgte opp med uttalelser om blant annet tunge prioriteringer.

– Vi har mange veier i Oslo som trenger vedlikehold og ettersyn. Vi er hvert år, og hver eneste dag, nødt til å ta tunge prioriteringsvalg angående hva som må utbedres og vedlikeholdes nå, og hva vi må utsette, sier Joakim Hjertum, seksjonssjef i veiforvaltning i Bymiljøetaten.

Men da tettes i hvert fall noen hull i Maridalen denne uken.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...