Nordre Aker Budstikke

Blir landslagstrener

Anders Nordberg. Foto: Ivar Haugen/NOF

Nydalens Skiklub takker Anders Nordberg for innsatsen. De skriver at han er opptatt av kvalitet i alle ledd på både trening og konkurranser, og at han virkelig løftet nivået på mange områder da han kom til klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 04.05.2021 kl 20:46

NYDALEN: Nydalens Skiklubs trener for junior og senior gjennom 7,5 år, Anders Nordberg, blir ny landslagstrener i orientering. Det melder klubben mandag.

– Det er selvsagt synd for oss, men et høyt forståelig valg for Anders, og vi skal være svært stolte over at vi som klubb har oppnådd så mange gode resultater at han er plukket ut til denne attraktive og krevende jobben. NOF er dessuten heldige – det er ikke hver dag et landslag får en trener som også holder følge med utøverne i skogen, skriver Nydalens Skiklub.

I tillegg står det at det er få klubbtrenere, om noen, som i tillegg til diverse internasjonale triumfer kan notere 144 NM-medaljer på sin CV - og hvor han selv har hentet flere av dem.

– Anders er opptatt av kvalitet i alle ledd på både trening og konkurranser, og han løftet virkelig nivået på mange områder i Nydalens skiklub da han kom til oss. Det er ingen hemmelighet at jobben til sportslig utvalg ble både enklere og mer motiverende etter at vi fikk Anders som hovedtrener. Klubben er Anders stor takk skyldig for den gode jobben han har gjort, og det fine er jo at han blir med oss fremover også, både som ressursperson, løper og kanskje som trenervikar innimellom også. Takk for innsatsen og lykke til som landslagstrener, skriver klubben videre.

Anders Nordberg er gift med orienteringsdronning Anne Margrethe Hausken Nordberg.

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...