Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

- Blir utestengt historisk lenge

Panelet i Bohemen Live diskuterer casuals etter bråket før Brann-kampen.

Bohemen Live med Rune Julsvik, Espen Knutsen, Christian Kjellsen og Christian Haksø. Foto: Foto: Magne Mellem Enoksen

Bråkmakerne i casuals-miljøet og Odd sine spillere på 17 og 40 er hete temaer i ukas Bohemen Live.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.09.2013 kl 12:22

BOHEMEN: Mange sperret opp øynene da casuals begynte å slåss rett utenfor Ullevaal stadion da Vålerenga møtte Brann. I ukas Bohemen Live har vi fått med oss Vålerengas supporterkoordinator Espen Knutsen for å belyse problemet.

- Alle som blir identifisert for å ha bidratt til den dritten utenfor Ullevaal før kampen mot Brann kommer til å bli utestengt historisk lenge i norsk sammenheng, sier Knutsen.

Han gir også en innføring i hva som skiller casuals, ultras og vanlige supportere. Lær deg forskjellen og se mer av casuals-diskusjonen øverst i artikkelen!

Kom på kamp!

Bohemen Live gjestes også av Klanens talsmann Christian Kjellsen og Sotahjørnets Rune Julsvik. De er enige i at det må reageres når slåssingen skjer midt blant familier på kamp.

Samtlige i panelet håper at folk ikke lar seg skremme bort, men heller går på kamp for å vise hvordan supportere skal oppføre seg.

- Jo flere fornuftige mennesker det er på kamp, jo større sannsynlighet er det for at de som skal lage bråk er i mindretall. Ikke la dem vinne den kampen der. La oss vinne den kampen der! oppfordrer Rune Julsvik.

Les også: Vålerenga Hockey blir TV 2-serie

Blåmerker på leggene

Sportslig ble Brann-kampen imidlertid en opptur, da 1-3 ble snudd til 4-3 for Vålerenga.

- Brann er jo dritgøy. Det er jo derfor vi går på match, for å gjøre det, og spesielt mot Brann. Andreomgangen og slutten der, jeg har fortsatt blåmerker på leggene, det er sånn det skal være, sier Christian Kjellsen. 

Se målene og mer av diskusjonen i videovinduet over!

Videointervju med Kjetil Rekdal: Kjetil Rekdal om Viking-kampen, overgangssaken og ny spiller

Andre temaer i ukas Bohemen Live:

Kan Frode Johnsen og Odd stoppe VIF?

Hva er målet for sesongen nå?

Er det kritisk å havne bak Lillestrøm?

... pluss mer. Se hele episoden i vinduet øverst!

HER KAN DU SE ALLE EPISODENE AV BOHEMEN LIVE!

Fakta: Bohemen Live

Supportertalkshow på dittOslo.no

Sendes onsdag før hver hjemmekamp for Vålerenga Fotball i Tippeligaen i 2013-sesongen. Totalt 15 episoder

Ledes av Christian Haksø

Med ulike paneldeltakere fra supportermiljøene rundt VIF, og gjester

Navnet «Bohemen Live» ble valgt etter en leserkonkurranse. Navnet ble foreslått av Morten Nydal i Klanen.no. Han vinner en signert Vålerenga-drakt. Den har han sagt at han skal donere til en senere konkurranse.

Følg Bohemen Live på Facebook og Twitter!

Alle episodene av Bohemen Live på dittOslo

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...