Nordre Aker Budstikke
Annonse: Lokalmedia AS

Supersynlig i lokalavisa:

Boligannonsen til Ted ble vist 45.000 ganger på en uke

– Vi tenkte vi skulle prøve noe nytt, og satset på annonsering i lokalavisa. Det angrer vi i hvert fall ikke på nå, sier boligselger Ted Fredlund.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.10.2018 kl 13:55

GREFSEN: Halvparten av tomannsboligen i Glads vei ble solgt så godt som etter boka. Boligen er ny, og i utgangspunktet en høy pris - 15,3 millioner. Men beliggenheten i Glads vei er flott. Det var også stor interesse for boligen, da den ble lagt ut for salg.

– Samtidig som boligen ble lagt ut for salg, ble det mye prat i media om renteøkning. Klart det kanskje skremmer noen fra å investere mye penger i bolig. Men likevel, vi er superfornøyde med salgsresultatet. Særlig er vi fornøyde med synligheten i nettavisen nab.no (Nordre Aker Budstikke). Tilsammen sto det hele 20 interesserte personer på lista etter andre og siste visning, forteller Ted Fredlund i boligselskapet.

Han legger til at de var usikre på om de skulle legge prisen på 15 millioner eller noe over.

– Vi la oss på 15,3. Boligen fikk bud på 15,2 allerede etter første annonserte visning. Og da valgte vi å slå til!

45.000 visninger

Annonsen boligselgerne valgte i nettavisen nab.no var både på desktop (pc) og mobile flater.


– Tilsammen har selve annonsen blitt vist rundt 45.000 ganger - på bare én uke i lokalavisa! Og nesten 750 personer har vært spesielt interessert og klikket seg videre direkte inn i prospektet til Krogsveen.

– Mange som bor for eksempel i Nordre Aker ønsker jo å fortsette å bo i bydelen, så derfor synes vi lokalavisa var et perfekt sted å annonsere. Det er jo direkte nedslagsfelt til de som bor i området og kjenner området, og som vi selvsagt også var ute etter å nå. Vi tenkte vi skulle prøve noe nytt, og satset på annonsering i lokalavisa. Det angrer vi i hvert fall ikke på, legger Ted Fredlund til.

Kunden velger

Eiendomsmegler i Krogsveen, Anne Aartun, forteller at hun også opplevde det å annonsere i nettavisen nab.no som positivt:

– Det er kunden som velger hvor han eller hun ønsker å annonsere, og for hvor mye. Da selger av Glads vei ønsket å bruke lokalavisa, så synes jeg det var en god ide. Annonsen har blitt vist veldig mange ganger. Det kom mange på visning, og 20 på lista etter to visninger for en såpass kostbar bolig er veldig bra! sier Aartun og fortsetter:

– Nå var også boligen markedsført gjennom andre kanaler, så helt konkret hvor mange som viste interesse etter å ha sett annonsen i lokalavisa, er jo selvfølgelig vanskelig å si. Men det som er erfaringen er at de fleste flytter innad i det området de allerede bor i. Og sånn sett er jo lokalavisa direkte nedslagsfelt til potensielle kunder i dette området.


Skal du selge bolig? Ta kontakt med salgssjef Hanne Bae Ottho i nab.no – mob. 918 15 235.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...