Nordre Aker Budstikke

Bom fast i Grefsenveien

Dette der definitivt ikke så bra ut. Foto: TIPSER

Et vogntog har kjørt seg fast i den ferske støpen i Grefsenveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.03.2018 kl 13:43

STORO / GREFSEN: I helgen startet Sporveien akutt-tiltak i Grefsenveien for å bedre fremkommeligheten for biler, og for å få bedre driftssikkerhet for trikken.

Mandag foregår det støpearbeider mellom skinnegangen fra Storo til Disen holdeplass.

Vogntoget sitter bom fast. Foto: TIPSER

I 12-tiden har et vogntog på vei opp Grefsenveien kjørt inn i støpen, og fordekkene har sunket ned i betongfundamentet som ennå ikke var stivnet.

Tipsere på stedet forteller at vogntoget sperrer store deler av Grefsenveien. Bildene viser at en buss for trikk i retning Kjelsås passerer stedet i motgående kjørefelt.


Bildet viser trafikk i retning Disen som passerer i motgående kjørefelt. Vogntoget sperrer hele kjørefeltet i retning Disen. Foto: TIPSER

Kommunikasjonsrådgiver Andreas Viseth i Sporveien har ikke informasjon om hendelsen når Nordre Aker Budstikke tar kontakt. I og med at trikketrafikken er innstilt mellom Storo og Kjelsås (det kjøres buss for trikk mellom Storo og Kjelsås) har det ikke noe å si for driften på trikkenettet.

Viseth har foreløpig ikke informasjon om at hendelsen forsinker buss-trafikken, men ut fra bildene Nordre Aker Budstikke har fått, er det grunn til å tro at dette vil skape problemer for ettermiddagstrafikken i Grefsenveien.

Ruter opplyser på sine nettsider at 56-bussen inntil videre ikke stopper på holdeplassen i Lettvintveien. Nærmeste stoppesteder er Storo og Nordre Åsen.

Klokken 13 meldes det om kaotiske tilstander i Grefsenveien.


HUSKER DU: Da oppmalingen av sperrelinje i Grefsenveien gikk HELT galt?

Bergingsbil på vei

Bilen svingte ut fra Lettvintveien, ifølge Sporveien. Foto: TIPSER

Klokken 13.08 opplyser Sporveien at politiet og en bergingsbil er på vei for å få dratt vogntoget opp igjen.

– Bilen har kommet opp fra Skeidbanen og skulle svinge nedover, men så har han ombestemt seg, svingt oppover og havnet midt i støpen. Ifølge arbeidsleder på stedet skal han ha ignorert skilting og sperringer fra sidegaten og inn i Grefsenveien, sier Viseth.

Ifølge Sporveien vil det ikke være noe problem å få fylt igjen støpen så raskt bilen har fått dekkene opp igjen. De vil dermed ikke forsinke arbeidet som nå gjøres i Grefsenveien, sier Viseth.


LES OGSÅ: Buss for trikk, og omfattende akutt-tiltak i hele trikketraseen i Grefsenveien fra 10. mars

Arbeidene som gjøres i Grefsenveien nå er akutt-tiltak, og ikke en del av arbeidene som starter i løpet av våren. Da vil det kunne bli 16 måneder med trafikkaos når hele veien stenges i perioder.

Saken oppdateres!

Trafikken i retning Kjelsås sluses forbi i motsatt felt. Foto: TIPSER

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...