Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bortførte mann og holdt ham fanget i en leilighet

Foto: Tinghuset i Oslo (ARKIVFOTO)

To menn i 20-årene må tirsdag møte i retten, tiltalt for frihetsberøvelse og trusler.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

BJØLSEN: De to skal ha bortført en tredje mann, og holdt ham fanget mot sin vilje i en leilighet på Bjølsen.

Tirsdag må de møte i Oslo tingrett, den ene for medvirkning, til frihetsberøvelse, trusler og vold.

Fornærmede ble hentet av den ene tiltale i sin egen leilighet i Oslo sentrum fredag kveld, før han ble fratatt mobiltelefonen sin. Den andre tiltalte ble deretter hentet i Lillestrøm, før de kjørte ham tilbake til Oslo, og en leilighet på Bjølsen, der han ble holdt mot sin vilje.

Inne i leiligheten ble han utsatt for gjentatte slag mot hode, ansikt og kropp, og han ble truet med at de ville drepe sønnen hans.

Hendelsen fant sted i januar 2016.

Også ved en senere anledning skal en av de tiltalte ha utsatt fornærmede for vold ved ulike adresser i Oslo. Årsaken skal være forsøk på innkreving av gjeld.

Den ene av de to er også tiltat fot å ha vært i besittelse av pepperspray.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...