Nordre Aker Budstikke

Brann i enebolig

Illustrasjonsfoto

Det har trolig vært en pipebrann i en bolig i Lachmanns vei på Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 15.06.2018 kl 15:09

KJELSÅS: Politiet meldte klokken 14.32 at alle nødetate var på vei til Lachmanns vei, etter melding om brann i en enebolig.

Fem minutter senere tvitrer politiet at det har vært en pipebrann i boligen:

«Noe røyk, men ingen personer skadet. Brannvesenet har kontroll.»

Hos brannvesenet kan operatør Morten Bratli fortelle at det bare har vært et lite branntilløp.

– Det har vært brent noe børkeflis. Brannvesenet sjekker nå taket for eventuell spredning, med det er ikke store dramatikken, sier han.


Trolig har glør eller høye flammer fra fyring i peis eller ovn kommet opp og ut fra pipa.

Tørke

Bratli sier at det fortsatt er knusktørt, selv om brannvensenet tidligere fredag formiddag opphevet totalforbudet mot bruk av bål og grill i tilknytning til marka.

LES OGSÅ: Lørdag brant det i Nordmarka

– Det har kommet litt nedbør, men ikke så veldig mye. Folk må fortsatt bruke hodet og være forsiktige, men vi sier at det er greit å grille forsvarlig, og bruke de godkjente bålplassene igjen, sier Bratli.

Brannvesnet ønsker seg likevel mye mer regn.


– Ja, vi trenger ei skikkelig rotbløyte. Da må det regne i flere dager. Vegetasjonen har tørket mye, og med litt sol og vind tørker det fort opp igjen. Det er nok bare brannvesenet og bøndene som ønsker seg regn nå. Det føles litt absurd.

LES OGSÅ:

Vinden tok flere trær

Ramponerte bil for 135.000 kroner - truende mann tilbake langs turveien

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...