Nordre Aker Budstikke

Brann i klescontainer og søppelkasse

Innsamlingsboksen står ved Marsveien/Gamle Kjelsås vei. Foto: Kristin Tufte Haga

Natt til mandag brant det på Kjelsås.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.09.2018 kl 14:08

KJELSÅS: Brannvesenet fikk melding om at det brant i en klesinnsamlings-container ved Coop-butikken i Marsveien/Gamle Kjelsås vei klokken 01.50 natt til mandag.

Brannvesenet rykket ut og fikk slukket brannen med skum, slik bildet viser.

Flere steder

Brannkommandør Arvid Nordstrand opplyser til Nordre Aker Budstikke at de foreløpig ikke vet årsaken til brannen.

Ifølge Nordstrand vil Bymiljøetaten rydde opp på stedet senere mandag.

Brannvesenet slukket brannen natt til mandag. Foto: Kristin Tufte Haga


En leser forteller at det i natt også har brent i søppelkasse litt lenger opp i Gamle Kjelsåsvei, i parken ved Engebråtveien. Toppen av søppelkassen er smeltet, forteller leseren:

Søppelkassen i Gamle Kjelsås vei/Engebråtveien.

Kjelsås IL

I etterkant av at lokalavisa publiserte denne saken, forteller også idrettslaget om forsøk på brann i containere:

– To søppelcontainere på Grefsen stadion ble også forsøkt påtent i natt. Vi var i kontakt med politiet om saken, og de har også vært innom her. Politiet oppfordrer folk som har sett noe i sakens anledning, om å ta kontakt, sier daglig leder i Kjelsås IL, Truls Dorthellinger Nygaard.

Telefon til politiet er 02800.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...