Nordre Aker Budstikke

Brann i leilighet

Alle nødetatene på plass i Kjelsåsveien onsdag. Foto: Kristin Tufte Haga

Onsdag ettermiddag brant det i en leilighet i Kjelsåsveien.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.11.2018 kl 17:12

KJELSÅS: Klokken 14.52 meldte politet på Twitter at alle nødetatene var på vei til en bekreftet brann i en leilighet i Kjelsåsveien.

Det skal være leilighetsbygget i Kjelsåsveien 130 det gjelder. Nordre Aker Budstikkes reporter på stedet rapporterer imidlertid at det ikke er noe synlig røyk fra bygget.

Brannvesenet brekrefter at det har brent i en gardin.

Politiet rapporterer kl. 15.06 at brannvesenet har slukket brannen. En beboer er evakuert og blir behandlet av ambulanse for røykskader.

LES OGSÅ: Oslo skulle få 53 nye bomstasjoner i mars 2019. Nå er de flere måneder forsinket

Kjøpet av bygget ble gransket

Det er Oslo kommune, ved Boligbygg, som eier leilighetene i bygget. Kjøpet av boligene, for til sammen 50 millioner kroner i 2016, ble tidligere i år gransket i kjølvannet av Boligbygg-skandalen. Deloitte konkludererte ikke med at kommunen hadde betalt overpris, men ettersom det ble brukt ytterligere 16 millioner kroner på å pusse opp leilighetene, stiller granskningen spørsmål ved om Boligbygg ville vurdert eiendommen som aktuell, med viten om behovet for oppgradering av leilighetene. Les mer om granskningen her.

Tidligere på dagen var det også en brann i Rikshospitalet på Gaustad.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...