Nordre Aker Budstikke

Onsdag kveld meldte Brann- og redningsetaten:

Så godt som alle ressurser ute for å håndtere ekstremværet

Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

- Jeg kom inn døra, da var det sol, 15 minutter senere har jeg en liten flom på balkongen! Jeg har aldri sett så kraftig regn i Norge, forteller leser, fra onsdag kveld.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 26.06.2019 kl 22:55

NORDRE AKER: Onsdag kveld i nitiden kom et kraftig uvær over Oslo. Som en leser beskriver:

- Jeg kom inn døra, da var det sol, 15 minutter senere har jeg en liten flom på balkongen! Jeg har aldri sett så kraftig regn i Norge!

Brann- og redningsetaten melder også onsdag kveld:

Dagbladet har også omtalt været i hovedstaden, og meteorologen sier følgende til avisa:


– Dette er en veldig kraftig byge med til dels både lyn og torden - og ganske sterke vinder, som kan oppleves som såkalte kastevinder, sier meteorolog Hildegunn Foss Vorkinn ved Meteorologisk institutt til Dagbladet.

Politiet melder om flere hendelser onsdag kveld, blant annet at asfalten har sprukket opp i Schweigaards gate og Oslo gate:

Kollektivtrafikken står, her fra sentrum - Schweigaards gate/Oslo gate. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Forsinkelser i kollektivtrafikken

Ruter melder også om forsinkelser onsdag kveld, fra klokken 21.33 og inntil videre: Trikk 11 og 12 snur på Jernbanetorget og kjører tilbake i rute til Majorstuen. Trikk 13 snur på Jernbanetorget og kjører i rute tilbake til Bekkestua. Stopper ikke på følgende stoppesteder: Storo, Grefsenveien, Sandaker senter, Torshov, Biermanns gate, Birkelunden og Schous plass Gjelder linjene: 11, 12, 13. Gjelder stoppestedene: Grefsen stasjon, Storo, Grefsenveien, Sandaker senter, Torshov, Biermanns gate, Birkelunden, Schous plass, Brugata
Sist oppdatert: 26.06.2019 22:17


Følg oppdateringene direkte på ruter.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...