Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Brann ved Storo

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Det tok fyr på en byggeplass tirsdag formiddag.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 27.06.2017 kl 11:37

STORO: Like etter klokken 10.30 tvitrer politiet følgende:

Byggeplass

– Vi er på vei til brannmelding på Storotunet byggeplass på Storo. Vi og brannvesenet er på stedet. Kontroll på brannen. Ingen skadde.

Brannvesen, politi og ambulanse rykket ut til byggeplassen Storotunet, som ligger mellom Storo Storsenter og Sandakerveien. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Taktekking

Vakthavende brannsjef ved Brann- og redningsetaten kan noen minutter før 11.00 tirsdag fortelle at et har vært en brann, som nå er slukket.

– Det har vært en brann i forbindelse med noe taktekking, den skal være slukket nå. Det er ikke noe dramatisk ved denne hendelsen, sier brannsjef Jon Myroldhaug til lokalavisa.

Klokken 11.30 skriver politiet på Twitter: «Det har vært brann i et oljefat. Slukket nå. En person kjørt legevakt da han har fått i seg noe røyk.»

Byggeplassen det brant på skal blant annet bli kinosenter og leiligheter. Les mer om det her!

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

LES OGSÅ:

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Storotunet. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Stor utrykning til Storo tirsdag. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...