Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Brant straffe, men sikret poeng

Poengdeling på Grefsen Stadion - mellom Kjelsås og KFUM. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Toppoppgjør i andre divisjon på Grefsen Stadion, første lørdagen i august. Sølvplass Kjelsås tok imot serieleder KFUM.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 01.08.2015 kl 18:49

GREFSEN: Kjelsås hadde en dårlig sesongstart i møte med KFUM hjemme, på Ekeberg. Der tapte Kjelsås 3-0.

Brant straffe

Lørdag 1. august, og første kamp etter fotballferie, var tiden inne for å ta revansje for Kjelsås. Første omgang var ganske jevn, og det sto 0-0 til pause på Grefsen Stadion. I andre omgang hadde KFUM mye initiativ, men Kjelsås kom tilbake. I tillegg brant også Kjelsås en straffe i andre omgang.

Les også: Kjelsåsspiller havnet i branndrama i Las Vegas!

– Ikke fornøyd

Kaptein Espen Frøystveit synes toppmøtet kvalifiserer til en god fotballkamp, men fornøyd med ett poeng er han ikke.

– Vi er jo ikke fornøyd med uavgjort mot KFUM på hjemmebane, selv om vi har tatt ett poeng mer enn vi gjorde borte mot KFUM. KFUM er et lag vi skal slå!

Les også: Oslos minste leilighet til salgs!

Han oppsummerer kampen.

– I første omgang bølger det litt hvem som har kommandoen, og begge brenner sjanser. Naturlig at det står 0-0 til pause, mener Kjelsåskapteinen.

Han fortsetter.

– I andre omgang går KFUM tøft ut, og har initiativet i de 15 første minuttene. Så kan vi være stolte av at vi klarer å snu matchbildet, og også tar initiativ selv. Så er vi så klart veldig uheldige med at straffen ikke går inn.

– Men igjen, en bra match. Vi skal fortsette å vinne, vi har ikke tapt på de ti siste kampene. Så får vi se om ikke også KFUM gir fra seg poeng etterhvert, tror Frøystveit.

Fortsatt sølvplass

Fortsatt ligger da Kjelsås på en sølvplass, med 30 poeng og KFUM øverst med 37 poeng. På en tredjeplass ligger Grorud, med 28 poeng. Bak der Tromsdalen med 27 poeng, men med en kamp mindre spilt.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...