Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Bredo ferdig i Lyn

Jonas Rygg og Gøran van den Burgt leder laget mot Åsane

Finn Bredo Olsen skal etter det dittoslo erfarer være ferdig som hovedtrener i Lyn.

Finn Bredo Olsen slutter på dagen som hovedtrener i Lyn. Spillerduo leder laget i helgen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.06.2014 kl 18:44

KRINGSJÅ: Det har stormet rundt Lyns trenerapparat de siste ukene. Fredag offentliggjorde klubben at Finn Bredo Olsen slutter som Lyn-trener.

 

Sluttet frivillig

Bredo Olsen varslet selv styret om at han trekker seg med umiddelbar virkning.

- Potensialet i spillergruppa er enormt, men jeg føler ikke at jeg er rett person for å snu dette nå, og da er det riktig å tre til side. Jeg vil takke alle for fine år, og ønsker trenere, spillere og ikke minst supporterne lykke til med snuoperasjonen, sier den tidligere treneren til klubbens hjemmeside.

Hadde styrets tillit

DittOslo pratet senest onsdag med styreleder Odd R Karlsud, som sa Bredo kom til å lede laget i helgens kamp mot Åsane, om ikke noe spesielt skjedde. 

Tirsdag avholdte styret et møte med spillerutvalget, og torsdag med trenerne. Styret la på forhånd ikke skjul på at de så alvorlig på klubbens skuffende, sportslige resultater denne sesongen. 

LES OGSÅ: Helsvart dag for Lyn

- Voksen avgjørelse

Styreleder Karlsrud gjentok overfor dittOslo.no fredag ettermiddag, at Bredo hadde deres tillit.

- Vi mener at Bredo er en veldig flink trener og det har ikke vært noe press fra styret. Men vi har merket at det har buttet imot. Man merker på kroppen at man har tatt kun sju poeng på sju kamper. Bredo har tatt en voksen avgjørelse, sier Karlsrud til dittOslo.no.

LES OGSÅ: Bastionen: - En voksen og riktig avgjørelse

Styrelederen er fast bestemt på at laget er godt nok til å kjempe helt i toppen av avdelingen.

- Interessen på kampene har vel også dalt med prestasjonene til laget?

- Jeg skjønner det godt. Vi har spilt kjedelig fotball og tapt kamper. Så jeg forstår at folk velger å være hjemme istedenfor, sier Karlsrud.

- Vi har ikke spilt underholdende i år, men det kommer nå, sier han.

LES OG SE VIDEO:Inviterer til gedigen VM-fest på Kontraskjæret

Skal bruke tid på ny trener

Lyn skal møte Åsane i Bergen lørdag, og det er spillende assistenttrener Jonas Rygg og spillertalsmann Gøran van den Burgt som leder laget.

Lyn har heller ikke hastverk med å få på plass en ny trener.

- Vi har ingen navn på blokka. Vi har et veldig bra sportslig apparat som skal ta seg av dette. Det er også mange som har banket på døra vår. Så det å få på plass en ny trener skal ikke være noe stort problem, sier Karlsrud.

- Vi kommer til å bruke god tid på å få på plass en bra trener enn å ansette en allerede på tirsdag, avslutter han.

PS: dittOslo har også vært i kontakt med spillende trener Jonas Rygg som ikke vil kommentere saken.

LES OG SE VIDEO:Oslo-folk spår fotball-VM

LES OG SE VIDEO:Her er Oslo-damenes favorittkjekkas i Brasil-VM

 

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...