Nordre Aker Budstikke

Hjullaster og redningsbil skled nesten ut i elva

Redningsbilen og hjullasteren like ved Teknisk museum. Foto: Tipser

En hjullaster mistet festet natt til fredag, og skled ned skråningen mot Akerselva. Da Falck skulle få den opp i dag, fulgte bergingsbilen etter.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.03.2021 kl 16:35

KJELSÅS: Nordre Aker Budstikke ble tidlige fredag ettermiddag tipset om at de to kjøretøyene hadde havnet utfor turveien og ned i skråningen mot Akerselva, like ovenfor Teknisk museum på Kjelsås.

Det kunne ut fra bildene se ut som om brytetraktoren hadde kommet utfor turveien som går langs elva, og at redningsbilen fra Falck har fulgt etter i bergingsforsøket.

Redningsbilen har sklidd ut fra turveien. Foto: Tipser

Falck Drammen bekreftet i 13-tiden at deres redningsbil skled ut da den skulle prøve å få traktoren opp. Det skulle ikke ha vært noen personskader i forbindelse med hendelsen, opplyste selskapet.

Falckbilen i skråningen, nesten ute i elva. Foto: Tipser

Da Nordre Aker Budstikke var i kontakt med politiet klokka 13.20 var de ikke varslet om hendelsen.


En representant fra Falck fortalte til Nordre Aker Budstikkes reporter på stedet at traktoren skled ut i natt, i forbindelse med måking av turveien.

Klokka 13.35 hadde bergingsbilen kommet seg opp igjen, og det ble gjort nye forsøk på å hjelpe traktoren.

Klokka 13.30 er Falck-bilen oppe igjen, og fortsetter bergingsforsøket. Foto: Tiril Haga

Her har de to kjøretøyene sklidd ut.

Bergingsbilen ble trukket opp av en annen bergingsbil, ved hjelp av en vaier som ble festet i et stort tre. Også hjullasteren ble til slutt dratt opp på samme måte:

Fredag 12. mars 2021.

Det har ikke lyktes Nordre Aker Budstikke å komme i kontakt med Braathen Landskapsentreprenør, som har logoen sin på hjullasteren.


Like før klokka 14 ankom også politiet. Foto: Tiril Haga

Nyhetsbrev:

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...