Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kommentar:

«Brutalt politikerovergrep på oss på nedre Grefsen»

FORTETTES: Store områder, på begge siden av Grefsenveien på oversiden av Storokrysset, er definert som utviklingsområde i Kommunedelplanen mot 2030. Dermed kan det komme høyblokker her i nær fremtid. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Dette finner vi oss ikke i!

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 05.03.2016 kl 13:26

Haavard Nordlis utmerkede artikkel i Nordre Aker Budstikke 2. mars belyser på en meget god måte hvordan «våre» politikere har tenkt å ødelegge livet for flere hundre familier på Grefsen.

Hvordan tror tidligere byråd Bård Folke Fredriksen og hans likesinnede politikere at familier på Grefsen har det i disse dager, etter at en hårreisende planbeslutning i byrådet og beslutningsfadesen i Nordre Aker bydel ble kjent?

LES BAKGRUNNEN: Frykter sanering av hele småhusområdet på nedre Grefsen

Imens kyniske potensielle utbyggere nå kan legge sine planer for smarte tilbud og oppkjøp av eiendommer og planlegge uhemmet bygging av ødeleggende store blokker blant småhusene, har grefsenfamiliene fått ødelagt sin nattesøvn og fremtidsplaner på Grefsen.

På Grefsen har mange familier i trygg tro på fremtiden satset på rehabilitering av eldre boliger i et trykt og veletablert boligområde, med meget gode og trygge oppvekstsvilkår for barn og ungdom.

At kyniske utbyggere kan finne på å foreslå noe slikt er trolig. Men at de ville få godkjennelse og støtte av seriøse Høyre-politikere i byrådet er totalt ufattelig og skremmende.

LES OGSÅ: Tror Grefsen vil være ferdig fortettet om 10-15 år

Nå får vi se om BU leder Per Henry Christiansen (H) makter å gjennomføre sitt løfte, sitat: «Jeg kan garantere at det nye bydelsutvalget vil jobbe intenst med å gjøre om dette. Området har villaer og småhus, og en sanering av dette er ikke aktuelt, sier Christiansen».

Ragnar Skjærstad
Beboer på nedre Grefsen i 50 år

Følg «kommunedelplan-avsløringen» her.

Nordre Aker Budstikke: Hold deg oppdatert med vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...