Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Kommentar:

Bussen fikk ikke snu ved Grefsen skole, men nå kjører bilene gjennom Kapellveien

I forbindelse med rehabilitering og utbygging av Grefsen barneskole, ble det bestemt at Kapellveien forbi skolen, skulle stenges. Noe som medførte at traseen til 55-bussen ble en saga blott, og bussruten lagt ned. Foto: PRIVAT

Det er trist at to grupper settes opp i mot hverandre og vi eldre blir saldert bort, skriver Lise Laro, som forventer at sperringen i Kapellveien fungerer som den skal. Ellers kan den vel fjernes?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Jeg og mange med meg har mistet 55-bussen, fordi det ble bestemt at Kapellveien skulle stenges forbi Grefsen barneskole.

Men den fysiske sperringen som er satt opp er ikke til hinder for å komme gjennom for bilene likevel.

Senest i går kveld, tirsdag, med banen full av aktive barn, kjørte det biler igjennom på oversiden. Der det er skiltet gangvei, og hvor vi skal kunne gå eller sykle. Toppen av frekkhet, men dessverre en del av sannheten.

Det jeg etterlyser er nå at foreldreutvalget kommer på banen og gjør noe mer for å få sikkerheten på plass

Vi som ble fratatt bussen må nå se at det passerer biler, mens våre argumenter for å få beholde 55-bussen holdt ikke.

Sperringen av Kapellveien virker ikke slik den er ment, skriver Lise Laro. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Det jeg etterlyser er nå at foreldreutvalget kommer på banen og gjør noe mer for å få sikkerheten på plass. Dette var jo et av hovedargumentene for at 55-bussen ikke fikk snu ved skolen, eller kjøre Kapellveien forbi skolen.

Det er trist at to grupper settes opp i mot hverandre og vi eldre blir saldert bort.

Dette er ikke en story om bussen som ble borte. Men spørsmål om hvorfor det fortsatt kjører biler igjennom ved sperringen. Slik jeg ser det for bussens del, så er det vel kun snakk om noen få centimeter, så hadde den kommet seg gjennom også.

LES OGSÅ: «Få 55-bussen tilbake!»

Jeg forventer faktisk at sperringen blir utvidet slik at den virkelig fungerer som den skal – å hindre bilkjøring. Eller så kan den vel fjernes?

Ellers så regner jeg med at foreldreutvalget klarer å få satt en stopper for biltrafikken forbi skolen?

Lise Marie Laro
Betzy Kjelsbergs vei

MER OM 55-BUSS-SAKEN:

LES ANDRE NYHETER:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...