Nordre Aker Budstikke

Bydelens eneste «pub» i dette området har åpnet

Fabian Ullrich og nestleder Jelena Jalic Bergstrøm ønsker studenter og alle i nabolaget velkommen til Union864. Foto: SiO

Første av sitt slag på Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KRINGSJÅ: SiO Mat og Drikke har åpnet i september spisestedet Union864 på Kringsjå studentby. Her kan du møte naboer til pizza, kaffe, sandwicher og noe godt å drikke, både tidlig og sent, skriver samskipnaden i en pressemelding.

– Vi håper dette kan bli et stamsted for studenter og alle som bor i nabolaget, sier Fabian Ullrich som er daglig leder for Union864.

Til frokost kan du nyte påsmurt og kaffedrikker, til lunsj serveres salater og varm focaccia, om ettermiddagen får du hjemmelaget, tynnbunnet pizza og antipasti.

Nordre Aker Budstikke snakket med Ullrich i august, før Union864 hadde åpnet.

– Vi skal holde åpent syv dager i uken, men stenger klokken 24.00 fredag og lørdag. Så noe nattklubb blir det ikke, sa han den gangen.


Her kan du lese hele intervjuet med Ullrich: «Han gleder seg veldig, og det er ikke en konkurrent i sikte».

Sosiale aktiviteter

Union864 serverer itaiensk pizza fra egen pizzaovn. Foto: SiO

Med mange hyggelige sittegrupper og godt utvalg av lunsjretter og ferske bakervarer er Union864 også et fint sted for kollokviegruppen eller lunsjmøtet, poengterer SiO:

Her kan du komme alene med laptopen eller henge med venner og ta noe å drikke. Hver fredag og lørdag er det DJ på plass. Det blir også quiz og andre sosiale aktiviteter.

Union864 holder åpent syv dager i uken, og stenger klokken 22 på ukedager og klokken 24.00 fredag og lørdag.


– Navnet Union864 spiller på postnummeret til Kringsjå, og så ønsker vi også å være et sted som samler folk, sier Ullrich. – Her er studenter, naboer, turgåere og alle andre hjertelig velkommen.

I august kunne han fortelle at håpet er at stedet blir så populært at det kan etableres i andre studentbyer – med andre postnumre – også.

Interiøret på Union864. Foto: SiO

I hjertet av studentbyen

Union864 ligger i inngangsområdet til studentbyen, i samme bygg som et flunkende nytt Athletica-treningssenter. Utendørs treningspark ligger også rett i nærheten. Det gjør også Kringsjå torg med petanque, bordtennis og vannspeil som kan brukes som skøytebane om vinteren.

Med visjonen «Vi møtes utenfor!» ønsker SiO å legge til rette for at mye mer av livet på studentbyen nå flytter utendørs, og at det er lett å bli kjent med naboen. Uteserveringen på Union864 er derfor åpen hele året, med varmelamper i taket og tepper tilgjengelig om vinteren blir kald.


Innholdet i utendørssatsningen er bearbeidet med bakgrunn i en spørreundersøkelse blant beboerne på studentbyen.

Interiør på Union864. Foto: SiO

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...