Nordre Aker Budstikke

Bymiljøetaten ser positivt på samarbeid om «flere elementer» på friområdet

Friområdet ved Sagadammen blir mye brukt, også av treningsgruppa Hoppla. Foto: HOPPLA

«Å øke tilbudet i området vil kunne utvide bruken og gjøre området mer attraktivt for flere brukere.»

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.10.2019 kl 08:56

KJELSÅS: Hoppla-gjengen trener jevnlig ved Sagadammen ved Akerselva, som er et godt egnet sted for utetrening.

– Men det mangler noe, noe som kan brukes som utendørs treningsapparater, ifølge Hoppla-trener Astrid Moe Eikrem i Nordre Aker Budstikke, tidligere i høst.

– Oppe på sletta der vi trener er det én benk, noen lekeapparater, og så er det en sandvolleyballbane som vi bruker innimellom til å hoppe og løpe i. Nede ved elva tror jeg det er to benker. På hele området her er det faktisk svært lite benker og bord, med tanke på at dette er et rekreasjonsområde som er veldig mye i bruk - her kan du lese hele den tidligere saken.

Sammen med partikollega i Venstre, Ingeborg Briseid Kraft, spilte de forslagene inn i bydelsutvalget, og videre inn i Bymiljøetaten.

Bymiljøetaten

Nå svarer Bymiljøetaten i saken:


«Viser til henvendelse av 9.9.2019 vedrørende samarbeid om aktivitetsområde på Frysja. Bymiljøetaten ser positivt på å kunne samarbeide med bydel Nordre Aker vedrørende flere elementer i friområdet mellom Sagadammen og Akerselva. Å øke tilbudet i området vil kunne utvide bruken og gjøre området mer attraktivt for flere brukere. Toalettbygget har helt klart behov for opprustning, noe som står med i Behovsplan for idrett og friluftsliv 2019-2028. Det kan se ut som at det blir satt av midler i den økonomiske planen til å oppgradere toalettet. Til informasjon har Bymiljøetaten oppgradert og utvidet lekeplassen på Frysja i år, i tillegg til å legge ny grusvei opp til toalettbygget. Vi har planer om å sette ut flere benker i tilknytning til lekeplassen, og skilt som viser retning til toalettbygget.»

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...