Nordre Aker Budstikke
Annonse: Amfi Ullevaal

Coop Mega fikser biffen!

COOP MEGA AMFI ULLEVAAL: Her får du helt spesielle biffer du ikke finner mange andre steder! sier butikksjef Tor Åge Hunnes (t.h.). Her sammen med Gordon Todd.

Coop Mega på Amfi Ullevaal kan friste med områdets beste ferskvaredisk. Nå har de tatt inn spesielle biffer som skiller dem fra andre matbutikker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 17.04.2018 kl 16:52

AMFI ULLEVAAL: Coop Mega på Amfi Ullevaal er en fullsortimentsbutikk som skal levere det "lille ekstra". Butikksjef Tor Åge Hunnes forteller at deres største fortrinn er de ansatte som har god fagkunnskap og yter høyt servicenivå. 

– Og ferskvaredisken er vår spesialitet. Den har områdets beste utvalg og kvalitet, sier Hunnes.

Unikt tilbud i ferskvaredisken

FERSKVARESJEFEN: Svend Bodin skaffer alt du vil ha – så lenge leverandøren har det!

Butikkens ferskvaresjef, Svend Bodin, er utdannet kokk og har jobbet i matbransjen i over 40 år. Hans største kjærlighet er service og anbefalingene hans går rett hjem hos kundene.

– Svends faglige dyktighet innen spesielt kjøtt er ganske unik. Han elsker å snakke med kunder, anbefale produkter og tilberedning, gi av sin kunnskap, samt å få folk til å prøve nye ting. Han tar gjerne inn varer man sjelden finner i andre butikker.


Nå har Coop Mega tatt inn flankestek, flat iron steak og slakterbiff (nyretapp). Dette er kjempemørt kjøtt, har en rimelig pris og en innmari god kvalitet. Slakterbiffen har en god kjøttsmak og er like mør som en ytrefilet, ifølge Bodin. Og det er nettopp disse biffene som skiller dem ut fra andre matbutikker.

– Jeg har drevet butikk i 20 år og jeg hadde aldri hørt om dette, sier Hunnes.

Coop Mega er også Debio-sertifisert.

– Det er få butikker som er Debio-sertifisert og som kan selge egenskåret økologisk kjøtt. Alt av suppe-/gryte-/koke-kjøtt er økologisk. Vi har også økologisk indrefilet, ytrefilet og entrecôte.

Her får du tips til tilberedening av biff:


Og ellers skaffer ferskvaresjefen det meste. Så lenge leverandøren har det, skaffer han det.

Fiskedisken scorer høyt i undersøkelser

Fiskedisken til Coop Mega har et rykte for å være spesielt god. Folk kommer langveis fra for å handle her. Fiskeansvarlig er kompromissløs når det gjelder kvalitet, her er det ingenting som sklir igjennom filteret. Og det er fiskedisken som oftest trekkes frem som det mest positive i kundeundersøkelsene.

– Vi har ukentlig kunder som ringer og vil snakke med fiskeansvarlig om havets delikatesser. Vi får ukentlig tilbakemelding fra kunder som roser våre ansatte, og spesielt fiskedisken blir nevnt, det er veldig moro!

Coop Mega skal være områdets beste dagligvarebutikk og du skal få alt du trenger av dagligvarer – pluss litt til.


– Vi lover et stort utvalg og god kvalitet levert av dyktige og trivelige medarbeidere, dette gjør det trygt og enkelt å handle hos oss! sier Hunnes.

FISKEDISK: Fiskedisken er kjent for å være spesielt god! Her ser vi Thomas Hansen

FRUKT- OG GRØNTSJEFEN: Hvis du tar en tur gjennom frukt- og grøntavdelingen, kan det hende du hører nynning og plystring. Der er det nemlig Gordon Todd som er sjef. Han har jobbet med frukt og grønt i over 30 år. – På grunn av hans lange fartstid og engasjement, har han en helt spesiell kompetanse få kan skilte med, sier butikksjefen.

Gå til AMFI Ullevaals nettsider!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...