Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Cupbomba smalt på Korsvoll kunstgress

En fornøyd gjeng i Korsvoll-garderoben etter kamp. Foto: TRYGVE BY

Korsvoll G19 gikk 1. mai videre til 2. runde av junior-NM, etter å ha detonert en ordentlig cupbombe på Korsvoll kunstgress.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2015 kl 14:19

KORSVOLL: Korsvoll jr., som til daglig spiller i 2. divisjon, skulle ut å bryne seg mot interkretslaget Sarpsborg 08 som mønstret tre aldersbestemte landslagsspillere i troppen sin.

Sarpsborg tok ledelsen

Kampen startet i et forrykende tempo hvor Korsvoll gikk ut med høyt press på et velspillende Sarpsborg-lag.

Det tar allikevel ikke mer enn ti minutter før G18-landslagsspiller Badr Rahhaoui, sender Sarpsborg opp i en oppskriftsmessig 1-0-ledelse.

Etter dette fortsetter Sarpsborg å trille ball, samtidig som Korsvoll viser seg farlig frem på noen gode kontringer. Det var derfor ikke helt ufortjent at Henrik Bruu Nøttveit banket inn 1-1 etter halvtimen spilt.

Førsteomgangen ebber også ut med 1-1, i en omgang hvor Korsvoll viser gode tendenser på dødball og kontringer, mens Sarpsborg sliter med å finne åpninger i et dyptliggende Korsvoll-lag.

Andre omgang starter forrykende for Korsvoll, hvor nok en farlig dødball finner hodet til Fredrik Lorentsen, og plutselig har Korsvoll snudd kampen. Etter dette fortsetter Sarpsborg å trille ball, uten å komme til de store mulighetene.

LES OGSÅ: Ny Korsvollhall: – Har vi ikke skreket høyt nok?

Drømmetreff fra 20 meter

I det 80. minutt får Korsvoll frispark i farlig posisjon på en av sine mange kontringer. Trym Aamodt Thorbjørnsen tok vare på denne muligheten og banket ballen kontant i tverrliggeren og inn.

Sarpsborg reduserer til 3-2 fire minutter på overtid, men det ender med cup-avansement for Korsvoll.

– Klarte å krige helt inn

– Gutta spilte med hjertet i dag. Vi ble litt slitne mot slutten, men klarte likevel å krige helt inn, sier Korsvoll-trener Joseph Davis.

– Vi har snakket mye om kampen den siste uka og alle har gått i seg selv for å kunne ta ut det beste. Vi var forberedt på krig i dag. Den krigen tok vi. I tillegg klarte vi å holde hodet kaldt og beholde roen i avgjørende situasjoner. Dette er en bragd og nå skal det feires.

LES OGSÅ: Lokalderby på Nordre Åsen: Skeid best, Lyn vant på tribunen

For Sarpsborg 08 ble det en heller trist busstur hjem.

– Det ble for mange pasningsfeil og vi mistet ballen for ofte. Korsvoll var ekstremt effektive, mens vi ikke satte sjansene våre. Sånn er fotballen. Vi klarer ikke å spille den fotballen vi ønsker og når vi prøver å spille på en annen måte får vi ikke til det heller. Vi har havnet i en blindgate, sier Sarpsborg-trener Frode Nøss.

– Ekstremt morsomt

Sportslig leder i Korsvoll, Trygve By, var naturlignok også meget fornøyd etter kampen.

– Det guttene gjør i dag er ekstremt morsomt og samlende for hele klubben. Mange av oss hadde fryktet total overkjøring fra start til slutt, men gutta viser en ekstrem vilje til å krige og klarer samtidig og roe ned spillet når man har mulighet til det. Forhåpentligvis var dette bare begynnelsen på et fantastisk cupeventyr for Korsvoll G19.

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...