Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

Curlinggutta hylles av alle - igjen

USA Today mener OL like godt kan avlyses.

De norske curlinggutta gjør stor suksess med sine antrekk allerede noen uker før OL. Foto: Foto: Faksimile

USA Today foreslår å avlyse OL etter å ha sett buksene til det norske curlinglandslaget.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.01.2014 kl 11:21

OSLO: Til tross for at de i Norge ikke er bortskjemt med medieoppmerksomhet, er det ikke utenkelig at de norske curlinggutta drar til Sotsji som våre største internasjonale stjerner.

Med sine utrolige antrekk de siste årene har Thomas Ulsrud og resten av det norske laget skapt enorm interesse. Blant annet har fangruppen på Facebook tiltrukket seg over 500.000 tilhengere.

Les også: «Sølvklovn» fra Nordstrand

- Avlys OL

Tirsdag offentliggjorde gutta sine OL-antrekk, og det gikk ikke ubemerket hen hos amerikanske medier.

«Cancel the Olympics because Norway's curling team has already won», skriver USA Today, mens Yahoo velger følgende tittel i sin sak:

«Norwegian curlers set to launch funky pants attack at Sochi»

De nye uniformene blir også behørig omtalt i New York Times, samt CBS og Global News. Sistnevnte mener nordmennene har tatt det til et helt nytt nivå denne gangen.

Før jul uttalte landslagets Torger Nergård til dittOslo at «vi venter i spenning, men det blir helt sikkert noe fargerikt».

Jakter medalje

Ironisk nok møter Norge nettopp USA i sin første gruppespillkamp i Sotsji. Mandag 10. februar klokken 16.00 norsk tid starter nordmennene sin jakt på en ny OL-medalje.

Men det er ikke bare amerikanerne som lar seg blende av de fargerike antrekkene. Også våre naboer i øst liker det de ser. Svenske Expressen har plasserte saken om curlinggutta på topp i sin sportsseksjon med følgende tittel: «Efter clownbyxorna - här slår de till igen»

Det norske curlinglandslaget består for øvrig av Thomas Ulsrud, Christoffer Svae, Torgeir Nergård, Håvard Vad Petersson og reserve Thomas Løvold. De representerer Snarøen Curling Club, men flere av dem bor i Oslo.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...