Nordre Aker Budstikke

– Da er 70 par ski overlevert

Jens Christian Holm og en av de gode medhjelperne. Foto: PRIVAT

Husker du Jens Christian Holm, som ble frastjålet skiutstyret han hadde samlet inn til fattige barn?

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 20.06.2018 kl 12:57

GAUSTAD: Tidligere i vinter fortalte Nordre Aker Budstikke om Jens Christian Holm på Gaustad, og om tyveriet som skjedde samme sted. Holm hadde samlet inn skiutstyr til fattige barn og unge i Svaneti i Georgia. Jens Christian tok ut 21 par innsamlede ski, for å rense disse, utenfor garasjen i Gaustadveien. Han gikk inn i boligen en liten tur, da han kom ut igjen hadde noen tatt skiene.

Jens Christian Holm, utenfor garasjen der skiene var linet opp for rensing, og hvor de ble stjålet. Foto: PRIVAT

– Gidder jeg dette?

– Jeg tenkte litt sånn: Gidder jeg dette? Men det gjør jeg jo, jeg må bare starte på nytt. Sjekk garasjer og boder, kanskje har du noe langrennsutstyr til overs?

Oppfordret Holm - her kan du lese hele den tidligere saken fra i vinter.

Nå blir det nok mange glade barn og unge i Svaneti. Foto: PRIVAT

70 par ski

Og det gjorde folk. Nå i midten av juni har han levert videre for transport til Svaneti mange par ski med utstyr.

– Da har jeg overlevert full skirigg med 70 par ski, 40 par staver og 25 par skisko til Svaneti. I tillegg 150 startnummer og målflagg, festesmøring og glide, fra hans egen facebookside.

«Svaneti i Georgia er ett av Europas høyest beliggende områder og vinterstid er det rikelig med snø. Langrenn var svært populært i Svaneti frem til Sovjetunionens fall med påfølgende borgerkriger i Georgia på 90-tallet.

Moderne alpinutstyr selges i dag i Georgia, men ikke langrennski. Jan Richard Bærug, driver et lite hotell i Svaneti og er involvert i en rekke andre prosjekter i regionen. For fem år siden begynte han og en gruppe norske skientusiaster å samle inn langrennsutstyr til en dal i Svaneti, så til flere. For å gi barn- og unge en mulighet til å prøve langrenn. Dersom noen har gamle langrennski, støvler og staver for barn og unge å avstå, gi gjerne beskjed til undertegnede. Jeg skal sørge for at de finner veien til Europas tak, Svaneti.»


LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...