Nordre Aker Budstikke

Da er det store arbeidet i gang

Det skal bli riggplass på Disenjordet. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Sporveien forsikrer at forslag til tiltak rundt trafikkavvikling og trafikksikring også skal luftes for beboerne i området.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2018 kl 20:09

DISEN: Da er det store arbeidet med oppgradering av Grefsenveien til Disen, og vannledningsarbeidet igang - les her egen sak, med flere detaljer rundt prosjektet og om hvordan planene vil påvirke din reisehverdag.

På Disenjordet er det satt igang rigging.

Oppstart 3. september

– Prosjektet er så langt greit i rute. Det er per i dag ikke så mye ny info å komme med, når det gjelder detaljer om aktivitetene fremover. Vi venter fortsatt på entreprenørens tilbakemelding rundt planleggingen av arbeidet, hvor rigging av arbeidsbrakker er en del av det, sier kommunikasjonsrådgiver Sven Øvergaard i Sporveien,

LES OGSÅ: Politiet kontrollerte 1541 bilfører: Mange har hatt veldig dyre telefonsamtaler denne uka

Kontrakten med entreprenør Implenia AS ble signert 7. august - les egen sak her.


Planlagt oppstart av entreprenørens arbeid er 3. september, ifølge Sporveien.

– Men det som er i gang, og som vi har fått tillatelse fra Plan- og bygningsetaten på, er igangsetting av fase 1-arbeider, dvs. vannledningsarbeider mellom Storo og Engveien, og overvannsarbeider i Engveien.

På oversiden av Disen trikkeholdeplass har anleggstrafikken innkjørsel til Disenjordet, som ses foran trikken. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

LES OGSÅ: Disenjordet skal brukes som anleggsplass

Lokalkunnskap

Øvergaard fortsetter:


– Når det gjelder arbeidet rundt trafikkavvikling og trafikksikring, er dette noe vi har jobbet med en god stund. Det som er gjort frem til nå ble presentert onsdag denne uken for en arbeidsgruppe som er etablert. Foruten Sporveien er Ruter, Bymiljøetaten og Bydel Nordre Aker med i gruppen. Hensikten er å nyttiggjøre oss av lokalkunnskapen til de som bor i området.

– Denne arbeidsgruppen jobber nå frem konkrete forslag til tiltak, som i neste omgang skal presenteres for en større gruppe bestående av engasjerte beboere, representanter fra skolene i området og utvalgte bydelspolitikere, forteller Øvergaard videre.

Men alle ønsker kan ikke bli oppfylt:

– Selv om det er urealistisk å etterkomme alle ønsker, er det viktig å identifisere de mest effektive tiltakene som kan la seg gjennomføre. Lokalkunnskap i dette arbeidet har stor betydning for prosjektet.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...