Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Damene har funnet vinnerformen

MÅL: Fra venstre Frida Maanum og Guro Bergsvand satte inn hvert sitt mål for Lyn i førstedivisjonskampen lørdag hjemme mot ØHIL. Foto: LYN FOTBALL

Lyns Damer tok lørdag imot Øvrevoll Hosle på Kringsjå. Det så litt småmørkt ut til pause, men så tok damene tak.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 23.05.2015 kl 15:36

KRINGSJÅ: To mål av henholdsvis Guro Bergsvand og Frida Maanum i andre omgang, gjorde at Lyndamene i førstedivisjon kunne hale i land nok en seier lørdag og tre poeng.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

– Dette var en viktig seier for Lyn, etter en treg seriestart. Lyns damer ser nå ut til å ha funnet vinnerformen. Vi ligger under 0-1 til pause, i en omgang hvor Lyn kunne ha ledet, men ØHIL har også en i tverra på en sjelden visitt, oppsummerer klubbens Ingvar Graffer.

Bergsvand og Maanum

Han fortsetter.

– Andre omgangen er Lyns, vi utligner med en fin skåring hvor Frida Maanum kombinerer flott med Guro Bergsvand, hvor sistnevnte skårer. Ikke lenge etter er Marianne Jakobsen på farten og hennes innlegg setter Frida Maanum - 2 - 1, forteller Graffer.

Han legger til at Lyn hadde mange sjaner, men takket være en god ØHIL-keeper, Annikken Jerre, så ble det ikke mer enn 2 - 1 som sluttresultat til Lyns damer lørdag.

– Alltid gøy å slå ØHIL, som vi alltid har tett oppgjør mot, avslutter Graffer.

Første seier forrige helg

Forrige helg spilte Lyn borte mot Fart, og fikk sin første trepoengsseier.

– Et Lynlag i poengnød dro til Hamar kun med det for øye, å hente tre poeng. Bortekamp mot Fart vet man hva innebærer, det er dueller, mye dødballer, og Lyn blødde virkelig for drakta, ifølge klubbens Ingvar Graffer etter den kampen.

LES OGSÅ: – Til tider vil man gå ut på banen og filleriste spillerne

Da står Lyns damer sålang med syv poeng på tabellen.

LES OGSÅ: Det er nå vi ser hvem som er den ekte fansen

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...