Nordre Aker Budstikke

Damenes nye trener

Fra venstre: Ny spillerutvikler, Vebjørn Brauten Urdal, Rolf-Magne Walstad (Sportslig Leder i Lyn) og Ole Johan Aas, ny hovedtrener for Lyns damelag.

Lyns damelag sikret toppseriespill i 2019, søndag mot Grei. Nå har de også fått ny trener.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.11.2018 kl 22:16

KRINGSJÅ: Lyn Fotball, ved daglig leder Christian Aubert, melder mandag følgende:

- Lyn Fotball har i dag inngått avtaler med et nytt trenerteam for Lyns damelag, i Toppserien. Etter at hovedtrener Glenn Kleven har valgt å påta seg nye utfordringer i NFF Oslo, har Lyn Fotball jobbet intenst med å få på plass trenerteamet for 2019 for damelaget.

Denne gjengen kunne juble søndag over spill i Toppserien i 2019, etter å ha vunnet hele 4-0 over Grei i andre kvalikkamp. I første kvalikkamp vant Lyns damer 1-0 på Kringsjå. Foto: BILLYLBONKERS

LES OGSÅ: Knuste Grei i andre kvalikkamp - sikret spill i Toppserien i 2019 - SE LANG BILDESERIE I SAKEN FRA KAMPEN SØNDAG!

Hovedtrener

Videre fra klubbinformasjonen:


- Ole Johan Aas er ansatt som ny hovedtrener for Lyn Fotball Damer. Han har en master i sport management ved Norges Idrettshøgskole. Ole Johan er født og oppvokst på en gård i Eidsberg i Indre Østfold. Fotball har vært hans store lidenskap gjennom hele livet. Han har jobbet som sonetrener i både Oslo og Østfold fotballkrets, og vært daglig leder og hovedtrener i Mysen. Han kommer også fra seks sesonger som hovedtrener i 2. og 3. divisjon med Ullern.

Toppspillerutvikler

Videre er Vebjørn Brauten Urdal ansatt som toppspillerutvikler i Lyn Fotball:

- Vebjørn er født i Oslo, men vokste opp i Trøndelag. Utdanningen har han tatt ved Norges Idrettshøgskole, med master i idrettspsykologi, coaching og trening, han har også årsenhet i pedagogikk. Tidligere har Vebjørn jobbet med alt fra seniorlaget til G13 i Skeid, samt jobbet i klubber som Trygg Lade, Strindheim og Lyn. I det siste året har han jobbet som trener for rekruttlaget til fremadstormende Ranheim.

Det fortelles at både Ole Johan og Vebjørn gleder seg til å ta fatt på den nye jobben sammen med støtteapparat og spillere. Og at de ser frem til å jobbe med en ung og spennende spillergruppe. De kommer til å bruke tiden framover til å bli kjent med klubb, resterende deler av teamet rundt laget og ikke minst spillerne.

- Det er lagt ned et solid stykke arbeid av Glenn Kleven og co over mange år. Nå er det opp til oss nye sammen med de gjenværende i teamet og spillerne, å ta neste steg. Vi ønsker å være offensive i alle deler av spillet både på og utenfor banen. Vi tror på det å bli bedre hver dag, utvikle oss sammen og bryte barrierer. Ikke minst også på det å jobbe hardt og mye, siteres trener og spillerutvikler på klubbens egen hjemmeside.

Lyn FK

Lyns A-lag herrer i 3. divisjon har også fått ny trener, Bent Inge Johnsen tar over etter Thomas Ødegaard - her kan du lese mer.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...