Nordre Aker Budstikke

Gleder seg nok til å spille mot Arsenal

Lyns gutter 15 år, om ikke lenge på vei til London. Foto: Øyvind Osnes-Ringen

– Nå gjenstår det å se om Lyns femtenåringer kan gjøre det like bra som herrene i 1923 og 1994, sier hovedtrener Vegard Hammershaug.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 10.10.2019 kl 15:04

KRINGSJÅ: Lyn gutter 15 år er seriemester og klar for neste års interkrets gutter 16 år, etter seier 2-1 over Ullern, søndag kveld.

Støtteapparatet rundt laget forteller om en fin sesong med god utvikling og fine resultater. Guttene står med kun to tap hele det siste året, inkludert turen til Gothia Cup, hvor Lyn-gutta røk ut på straffekonkurranse i åttendedelsfinalen.

Arsenal

Nå skal om ikke lenge unge Lyn-gutter måle muskler med selveste Arsenal, fra deres akademi, lørdag 19. oktober, klokken 12.00, i London. Årets avslutningstur er nemlig lagt til London, og hvor guttene også skal se Premier Leaguekampen mellom Tottenham- Watford lørdag ettermiddag. I tillegg blir det et par kulturelle aktiviteter. Turen er helt og alene finansiert med dugnadspenger. Alle guttene og foreldre har jobbet godt gjennom hele året slik at turen blir gjennomført uten egenandel.

– Tøff matching

Det fortelles at ingen tviler på at det kommer til å lukte svette, kamfer og konkurranseinstinkt i garderoben, og at det ute blir høye stemmer, duskregn, en god eim av fuktig naturlig gress og våte krittstreker. Altså ekte flatt gress under knottene.

– Vi ser frem til tøff matching og gode referanser. En ekstra motivasjon for arbeidet på treningsfeltet de neste ukene og en kamp vi gleder oss til alle sammen. Lyn og Arsenal sine herrelag har møtt hverandre to ganger tidligere. Allerede i 1923 spilte Lyn en treningskamp mot Arsenal, i et oppgjør som endte 0-0. 71 år senere stilte Arsenal til «omkamp» på Ullevaal stadion, i en kamp Lyn vant 1-0. Lyn og Arsenal har tidligere vært vennskapsklubber og kong Olav var medlem i begge klubbene, æresmedelm og supporter. Nå gjenstår det å se om Lyn sine femtenåringer kan gjøre det like bra som herrene i 1923 og 1994, sier hovedtrener Vegard Hammershaug.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...