Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– De store jentene hadde nok grusa oss

Kjelsås jenter 04 og 05 koste seg på landskap på Ullevaal. Foto: PRIVAT

Jentene fra Kjelsås Fotball var invitert av Norges Fotballforbund i anledning kvinnelandskampen mellom Norge og Østerrike på Ullevaal stadion torsdag kveld. Og de unge jentene lot seg imponere av de eldre.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 03.06.2016 kl 15:36

ULLEVAAL STADION: Norges A-landslag kvinner tok imot Østerrike på Ullevaal.

Norges Fotballforbund hadde invitert flere yngre jenter til kamp for å se forbildene live. Kjelsås' jenter 04 og 05 var på plass på tribunen torsdag kveld, i varme og strålende sol.

– Det var veldig varmt, men en spennende kamp, forteller 04-jentene til Nordre Aker Budstikke etter kampen.

– Men de store jentene, altså landslaget, hadde nok grusa J04 fra Kjelsås, ler jentene.

Nora Holstad Berge spiller til daglig i Bayern München. Hun er en av jentene som spilte for EM-plass.

Nøkkelkamp

– Østerrike-kampen blir en nøkkelkamp. Det er gode muligheter for å komme til EM også uten seier, men vi går selvfølgelig for å vinne. Det ble en sliteseier mot dem borte, så vi ønsker å prestere bedre i dag, sa Nora til fotball.no før kampen.

– Må bevise

– Det er kjempeviktig for oss å komme til EM og prestere der. Vi ønsker å være i toppen internasjonalt. Da var det en skuffelse å ryke ut av åttendelsfinalen i VM og i OL-kvaliken i vinter. Nå må vi bevise at vi vil til toppen igjen og vi har muligheten til det, påpeker 29-åringen til nettstedet.

Kampen endte 2-2, og med poengdeling ligger Norge og Østerrike fortsatt på delt førsteplass i gruppa, med 13 poeng.

– Vi fikk med oss et utrolig viktig poeng her. Vi kunne fått null og vi kunne fått tre, men dette var et utrolitg viktig poeng for å holde ledelsen i gruppen og ha EM-billetten i lommen, sier landslagssjef Roger Finjord til NRK.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...