ANNONSE
ANNONSE
Nordre Aker Budstikke

De trenger flere menn

Markakoret ved tidligere anledning på Grefsenkollen. Foto: MARKAKORET

– Vi ønsker oss aller mest menn. Men vi har plass til alter og sopraner også, ifølge Greetje Refvem, leder i Markakoret.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.02.2020 kl 12:51

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE

MARKA: Markakoret skal øve inn rekviene til Fauré og Rutter, til konsert sammen med Gamle Oslo Kro- og Kirkekor (GOKK) i oktober.

– Markakoret søker prosjektsangere til to flotte kirkemusikalske verk til høsten - vi har lyst til å åpne for at sangere kan være med på prosjektbasis, sier Greetje Refvem, leder i Markakoret.

Hun fortsetter:

– Riktignok skal vi framføre verkene sammen med et kor som er større enn oss, men vi vil gjerne være flere i hele den spennende øvingsprosessen også. Og da er det som i alle blandakor: Vi ønsker oss aller mest menn. Men vi har plass til alter og sopraner også.

Øver på Engebråten

Det mer enn 30 år gamle koret var lenge basert i Maridalen, men øver nå i musikkrommet på Engebråten skole, hver onsdag fra klokken 19.00 til 21.30. I disse dager er korets faste dirigent, Thea Kjeve Fjeldstad, tilbake fra barselpermisjon, og da skal hun lede både Markakoret og GOKK fram mot kirkekonserten i slutten av oktober.

ANNONSE

– Rekviene til Gabriel Fauré og John Rutter er fantastisk musikk, sier Refvem, og oppfordrer interesserte til å finne mer informasjon om koret på korets Facebook-side - eller på hjemmesiden til koret.

[irelatert20300]

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

ANNONSE
ANNONSE
ANNONSE