Nordre Aker Budstikke

De tror de vet når trappa er ferdig

Den tar form, den nye trappa fra Nydalen og opp til Maridalsveien. Dette bildet er fra 5. mars. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

I saken kan du også se tegning av hvordan trappa skal se ut.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.03.2018 kl 15:20

NYDALEN: Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om trappa, som skal bygges fra Nydalen og Akerselva, og opp til Maridalsveien og busstoppet ved Skibakken.

Arbeidet går fremover, og kommunen forteller nå når det tenkes at trappa kan testes ut.

– Vi håper alt er ferdig i løpet av mars måned. Det kan bli litt forsinkelser på grunn av den ekstreme kulden, ifølge presseavdelingen til Bymiljøetaten, som også har lånt ut tegning av den kommende trappa.

I gamle dager var det trapp her - les også mer om historien lenger ned. Men da trappa ble i veldig dårlig stand, valgte etter det Nordre Aker Budstikke kjenner til, kommunen å fjerne hele trappa.

I forbindelse med flytting av skolegrenser mellom Korsvoll og Engebråten skole, ble det vurdert en del trafikksikkerhetstiltak i Bydel Nordre Aker, blant annet bygging av trapp fra Skibakken og ned mot elva - les tidligere sak i Nordre Aker Budstikke her.


Her skal den nye trappa komme, fra Maridalsveien ved Skibakken busstopp og ned til Akerselva og Nydalen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Den gamle hoppbakken over Maridalsveien

Og tilbake til Skibakken. Det er ikke tilfeldig at busstoppet i Mardialsveien, og der trappa bygges, heter Skibakken. For i gamle dager var det hoppbakke over Maridalsveien. Og så klart med unnarennet ned mot elva.

Og det er ikke hvem som helst som hoppet i denne bakken: Dronningen skal ha vært passe skjelven i mamelukkene! Les mer om den historien her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...