Nordre Aker Budstikke

De unge «henger» fortsatt på skoletaket

Tirsdag kveld klatret denne gjengen opp på taket på Kjelsås skole, muligens via den laveste bygningen mot Midtoddveien. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det er ikke lov, det er langt ned, men unge klatrer likevel opp på skoletaket på kveldstid.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 31.05.2018 kl 08:03

KJELSÅS: Både i 2014 og i 2015 skrev Nordre Aker Budstikke om barn og unge, som klatret opp på taket på Kjelsås skole.

– Fryktelig skremmende

– Jeg har fått en melding om at dette har skjedd tidligere så her er det helt klart at vi må reagere. Denne typen aktivitet på skolens område er fryktelig skremmende og jeg tør nesten ikke tenke på hva som kan komme til å skje, uttalte rektor Mette Rasmussen til Nordre Aker Budstikke i 2015 - her kan du lese hele saken.

Videre:

– Vi vet jo ikke hvem dette er; om det er elever ved denne skolen, eller om det er noen andre som tar seg opp på taket, men vi ønsker uansett å få satt en stopper for dette så raskt det lar seg gjøre, sa også Rasmussen, som også viste til Undervisningsbygg som har ansvaret for skolebygningene.

Barn og unge tar seg fortsatt opp på taket til Kjelsås skole. Foto: LESERBILDE

Tirsdag var de på taket

Men forsatt tar de unge seg opp på taket, bekymrede lesere har tatt kontakt med lokalavisa og fortalt om unge på taket blant annet på 17. mai. I tillegg var det unge på skoletaket tirsdag kveld, denne uken - se også bilde til saken. Lokalavisa har fått tips om at det klatres opp via den laveste bygningen mot Midtoddveien.

Hva har blitt gjort

Nordre Aker Budstikke har igjen vært i kontakt med rektor Mette Rasmussen, og spurt om hva som har blitt gjort siden 2014 og 2015, for å hindre at barn og unge klatrer opp på skoletaket, men har så langt ikke lykkes i å få en oversikt over det. Men etter det lokalavisa kjenner til skal det fredag førstkommende avholdes en ny befaring med Undervisningsbygg, som er byggeier, for å vurdere hva som må gjøres for å forhindre at personer tar seg opp på taket.

I tillegg skal skolen ha tilsynsvakt på kveldstid.

Nordre Aker Budstikke følger saken.


LES OGSÅ:

Nordre Aker Budstikke følger saken.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...