Nordre Aker Budstikke

De varsler om julefred

Her skal det være anleggsstopp i julen. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

Det skal blir ro og fred her i julen, Vann- og avløpsetaten varsler om anleggsstopp.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 19.12.2019 kl 15:08

KJELSÅS: Vann- og avløpsetaten har arbeider gående i Myrerskogveien. Myrerskogveien ned mot Grefsenveien antas ikke å åpne for normaltrafikk til våren heller, men nå først til sommeren 2020 - ett år senere enn det som aller først ble opplyst, og som Nordre Aker Budstikke har omtalt tidligere.

Ny informasjon fra Vann- og avløpsetaten, og som også naboer og andre skal ha fått melding om direkte fra etaten, er at det blir anleggsstopp fra 20. desember 2019 til 6. januar 2020. Samtidig beklager Vann- og avløpsetaten forsinkelsene i Myrerskogveien:

– Vi beklager forsinkelser Vi beklager at arbeidene har tatt lengre tid enn planlagt, og de ulempene dette har fått for dere. Vi sender ut et informasjonsbrev etter plan- og bygningsloven til boligeiere som er direkte berørt med private ledninger - stikkledninger - som er tilkoblet kommunale hovedledningene som fornyes, og til boliger med innkjørsler som må stenges i perioder. Beboere som ikke er direkte berørt får ikke informasjonsbrev i postkassen, men finner informasjon på vår nettside til andre aktører i området, skriver Vann- og avløpsetaten på egen nettside, og gir forklaringer til forsinkelsen.

I tillegg informerer etaten om at byggeplaner for nytt omsorgsbygg i Kjelsåsveien 112 - 114 har ført til at store hovedledninger over denne eiendommen må erstattes med nye ledninger i Myrerskogveien med mer, og at de rundt 100 år gamle hovedledningene på denne tomten må utfases. Disse skal så erstattes med nye hovedledninger fra Gamle Kjelsåsvei i Myrerskogveien, som tilknyttes i Kjelsåsveien.

Det står også at omfanget av arbeidet i Myrerskogveien er komplisert, med utskiftning av ulike dimensjoner av vann- og avløpsrør - les mer her.

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...