Nordre Aker Budstikke

De vil bli større

Vil bli større - Nydalen Bryggeri og Spiseri. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Med en etasje til kan vi gi våre gjester muligheten til å fortsette kvelden i Nydalen, tror driftssjef Jin Jæger i Nydalen Bryggeri og Spiseri.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.08.2017 kl 18:29

NYDALEN: Nydalen Bryggeri og Spiseri vil utvide.

– Del av andre etasje skal bruksendres fra kontor til restaurant virksomhet sammen med aktiviteten i første etasje. Arealene blir åpnet opp med rundt 100 nye sitteplasser, bar og aktivitets område med shuffleboard, står det i søknadspapirene til Plan- og bygningsetaten, for ombygning av andreetasjen.

Mer plass og mer pub

Driftssjef Jin Jæger forteller til lokalavisa at andre etasje nok ikke står klar før utpå vårparten neste år. Og at grunnen til utvidelsen er jo at det er mange som vil spise og drikke i bryggeri- og spiseriet, som åpnet i 2013.

– Ja, vi trenger mer plass. Vi ønsker å være et godt spisested – men også å være et sted for de som vil se på sport, spille spill eller bare ta en øl eller tre – rett og slett litt mer pub-faktor, sier Jæger.

– Det er nok mange som spiser og drikker godt hos oss – men som så tar turen mot sentrum for å fortsette kvelden. Med en etasje til kan vi gi våre gjester muligheten til å fortsette kvelden i Nydalen i uformell setting. Jeg håper og tror at det er rom for et slikt sted i lokalmiljøet og med et Nydalen i stadig vekst, fortsetter hun.


I sommer kom også utvidelse og mer lukket uteservering på plass.

– Det blåser jo en del. Nå er det uteservering med glassvegger og uttrekkbart tak med varmelamper, og vi har sommer hele året!

LES OGSÅ: Det rører seg på Grefsenplatået - enda en ny kafe og pub, og planer for nytt torg- og møteplass på høring

260 plasser inne etterhvert

Totalt i dag har Nydalen Bryggeri og Spiseri 160 sitteplasser inne og rundt 200 ute. Så er det som nevnt planer om 100 nye sitteplasser i den nye andreetasjen.

– Vi skal heller ikke se bort ifra at vi kan benytte mer av utearealet til uteaktiviteter til neste år, men planene er ikke helt klare ennå, legger Jæger til.

30 millioner

For 2016 hadde restauranten og puben en omsetning på 30 millioner kroner, og med et driftsresultat på 3 millioner kroner.

– Jeg tror vi har truffet godt med konseptet. Men også at veksten i Nydalen, både når det gjelder bedrift og privat, de siste årene, har drevet frem et behov for et allsidig sted. At håndverksøl blir mer og mer populært, og at vi har eget bryggeri og stort fokus på øl, er nok også et pluss og noe gjestene setter pris på, tror Jæger.

LES OGSÅ:

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...