Nordre Aker Budstikke

Debuterer på prestisjeliste

Handelshøyskolen BI i Nydalen. Foto: Janina Lauritsen

Handelshøyskolen BI debuterer på rangeringen Financial Times Global Masters in Finance 2018.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

NYDALEN: Pressemelding fra Handelshøyskolen BI forteller at skolen nå debuterer på rangeringen Financial Times Global Masters in Finance 2018, som inneholder de 65 beste skolene innen finans globalt. Med en 48. plass, rangerer BI som det tredje beste masterprogrammet i finans i Norden, og er eneste norske skole på den prestisjefylte rangeringen.

Foran flere toppskoler

Som nykommer er BI plassert foran flere toppskoler som har deltatt i rangeringen tidligere. Rektor Inge Jan Henjesand sier resultatet gir hele organisasjonen ekstra motivasjon i arbeidet med å levere forskning og undervisning i internasjonal toppklasse.

– Dette er et bevis på at BI er blant de ledende i verden innen finans. Å hevde oss i denne rangeringen synliggjør den gjennomslagskraften vårt fagmiljø i finans har, og er viktig for fremtidig internasjonal rekruttering av både de beste forskerne og studentene, sier rektor Inge Jan Henjesand ved Handelshøyskolen BI.

Blant de nordiske landene er det kun finansprogrammene til Stockholm School of Economics og Lund University School of Economics and Management som rangerer over BI, henholdsvis med en 18.plass og 39.plass.

– En bekreftelse

– Evnen til å rekruttere og beholde et fagmiljø i toppklasse i et så konkurransepreget marked er en bekreftelse på instituttets suksess, og et resultat av hardt arbeid og dedikasjon til akademisk utmerkelse gjennom forskning og undervisning, sier Professor Richard Priestley, som leder BIs institutt for finans.


Skolene rangeres ut fra en rekke kriterier, og det er spesielt på kriteriene «Value for Money», «Aims Achieved» og «Careers Services» BI gjør det bra.

– For våre studenter betyr dette at de gradueres fra en handelshøyskole som har høy anerkjennelse internasjonalt. Det er også en bekreftelse for virksomheter som rekrutterer kandidater fra BI at de får den beste kompetansen, sier Janicke Rasmussen, Dean Master ved Handelshøyskolen BI.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...