Nordre Aker Budstikke

Nordre Aker Budstikke

– Den aller viktigste kampen for gutta i kveld

Juniorgutta til Lyn med viktig kamp i kveld. Foto: LYN FOTBALL

– Et godt fundament blir det for å bygge videre på A-laget - gutta trenger all den støtte de kan få, oppfordrer Harald Dahlstrøm i klubben.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 13.10.2016 kl 13:23

KRINGSJÅ: Harald Dahlstrøm i klubben oppfordrer flest mulig til å ta turen til Kringsjå i kveld, torsdag, klokken 20.15.

– Lyns juniorgutter spiller sin aller viktigste kamp i år, og i kveld. Mot HamKam, for å beholde plassen i interkretserien. Neste år er det en såkalt superinterkrets, og da er det kun de åtte beste lagene som kommer videre dit, fra årets sesong, forteller Dahlstrøm.

– Støtte

Han oppfordrer videre.

– Gutta trenger all støtte de kan få - møt opp på Kringsjå i kveld. Med flagg og vimpler. Så skal vi sammen heie gutta frem til superinterkretsserien. Dette blir en stor fotballkveld - begge lagene er nok mer enn klare til å vise frem den beste fotballen. Dette er jeg sikker på blir stor underholdningsverdi.

Videre med seier

I interkretsen denne sesongen har lyngutta så langt kommet seg på femteplass.

– Men det er utrolig tett mellom plassene. Hvis de vinner i kveld, er lyns juniorgutter videre til neste års superinterkrets. Et godt fundament blir det for å bygge videre på A-laget, sier Dahlstrøm.

– Og ikke lur på om det går an å gå inn og varme seg med solbærtoddy i pausen, lover Dahlstrøm.

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...