Nordre Aker Budstikke

Den helgen i året da Korsvoll-folket drar til Hamar

– Hele Korsvoll Fotball reiser sammen til turneringen, så kan vi foreldre også bli kjent med hverandre på tvers av kjønn og årganger, forteller Agnete i Korsvoll Fotball.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.08.2018 kl 14:33

KORSVOLL: For fjerde året på rad dro Korsvoll Fotball med spillere og foresatte til Hamar, forrige helg, for å delta i Maxiturneringen, i regi av Storhamar Fotball.

400 med

– Dette er i hovedsak en sosial turnering for spillere, foreldre og foresatte. I år var det med hele 43 lag, jenter og gutter fra årgang 2012 til 2003. Tilsammen var det med 400 på turen, med stort og smått. Dette arrangerer vi for å styrke samholde i klubben og på Korsvoll, og for at spillerne skal ha det moro sammen - både på banen og ellers, forteller Agnete, og legger til at på banen så ble det både tap og vinn.

Hun fortsetter:

– Barna og ungdommene bodde på skoler rundt omkring, sammen med foreldrene. Men det var ikke bare fotball på Hamar i helgen, blant annet ble også svømmehallen i Ankerskogen godt besøkt av korsvollgjengen. Lørdagskvelden hadde vi felles pizzaspising, de eldste lagene fikk også vært med på disco i Presterudhallen. En topp helg hvor vi alle kan bli kjent med hverandre på tvers av kjønn og årganger, kan anbefales, sier Aure Haga.

Fotballfestival på Korsvoll

Som også vil benytte anledningen til å minne om fotballfestivalen på Korsvoll, om et par uker:


– Helgen 14.-16.september arrangerer vi Korsvoll fotballfestival. Dette er en turnering for jenter og gutter fra 2007 til 2012. Dette blir moro, og bare å melde seg på. Og selvsagt ønsker vi oss fint vær, inviterer Agnete.

LES OGSÅ:

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

Nøkkelord

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...