Nordre Aker Budstikke

Den lokale stjerna fylte opp kirka

Pia Tjelta besøkte Bakkehaugen kirke torsdag kveld. Foto: Erik Hardeng

– Gleden over å skape gode filmopplevelser for bydelens beboere er stor, sier initiativtaker Kjell Erik Grønner etter at Pia Tjelta sørget for fulle kirkebenker.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.03.2019 kl 15:04

TÅSEN: For ellevte gang inviterte Bakkehaugen kirke til filmkveld. Denne gangen var det Blindsone, med Pia Tjelta i hovedrollen, som ble vist. Forestillingen ble innledet med en samtale mellom Tjelta og Harald Rosenløw Eeg, torsdag 28. mars.

– Filmene har alltid vært tankevekkende norske filmer med substans. Tidligere gjester inkluderer blant annet Kristoffer Joner, Erik Poppe og Hans Olav Brenner. Filmen denne gang er Blindsone regissert av Tuva Novotny og med Pia Tjelta og Anders Baasmo Christiansen i hovedrollene. Filmen er tatt i en eneste tagning og foregår i «real time», det vil si at filmens varighet eksakt speiler hendelsenes varighet. Formatet er krevende og rolleprestasjonene karakteriseres som imponerende av kritikerne, sa Bjørghild Kjelsvik, medlem i menighetsrådet, i forkant av filmvisningen.

Det ble en fin og innholdsrik filmaften i Bakkehaugen kirke torsdag kveld. En full kirke taler for seg, forteller initiativtaker Kjell Erik Grønner.

– Pia Tjelta fortalte med stort engasjement om selve innspillingen, filmens tema og svarte utfyllende på Harald Rosenløw Eeg sine presise spørsmål. Tjelta var selv takknemlig for å få delta og satte stor pris på den varme mottagelsen fra de fremmøtte.

Temaet i filmen er nok et av de tyngste temaene kirken har hatt i løpet av de elleve filmkveldene, dog er det et svært viktig tema som mange kan relatere til, fortsetter han.


– Vi håper og tror på flere slike filmkvelder for fremtiden. Gleden over å skape gode filmopplevelser for bydelens beboere i Bakkehaugen kirke er stor, avslutter Grønner.

Kirken ble fylt opp under filmvisningen av Blindsone Foto: Erik Hardeng

Nyhetsbrev fra Sagene Avis

Få nyheter fra Sagene Avis rett i innboksen! Det er gratis, og du melder deg på her!

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukerkonto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Vis mer

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

Vis mer

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Vis mer


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrevet ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...